לדעת התאמת טיפול האם שיטה של קניסיולוגיה יכול לעזור

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

15/02/2018 | 10:11 | מאת: דנה שנקי

שלום.. רציתי לדעת האם בעיית של דימוי גוף מתאימה להליך טיפול בשיטת קניסיולוגיה? ובנוסף יש לי בעיה של לשקר לאנשים ולפעמים אפילו להאמין לשקר של עצמי... האם טיפול בשיטת קניסיולוגיה יכול לעזור במצב שכזה.? מרגישה יייאוש

בקר טוב דנה, תודה על פנייתך לפורום "טיפול בשיטת אייפק". אתחיל ברשותך מהסוף: להרגשת היאוש שלך- יש תקווה ואור בקצה המנהרה, ואבהיר: ראשית- הפורום הנוכחי עוסק בכל הקשור לטיפולים בשיטת אייפק. החלק האיבחוני של השיטה אכן מבוסס על טכניקת בדיקת משוב של מערכת השרירים, השאולה מהקינסיולוגיה. ובתשובה לשאלותייך: ובכן, מנסיונינו הטיפולי, הרב והמצטבר, טיפול בשיטת אייפק יכול לעזור משמעותית גם במצבים שתיארת בפנייתך. יש באמתחתינו כלים מגוונים, ומדוייקים ביותר המאפשרים לנו לטפל בהצלחה רבה מאד גם במקרים מורכבים יותר מאלה. על כן, תוכלי להיכנס לאתר עמותת מטפלי אייפק בישראל ו/או לאתר אייפק ישראל ולבחור מתוך רשימת המטפלות והמטפלים, מטפל/ת מוסמך/כת עם נסיון הקרוב/ה לאיזור מגורייך. אל נא תהססי לפנות שוב בכל שתראי לנכון ולעזר.. מאד חשוב שתטפלי בעצמך ומי יתן ובקרוב כל שתיארת- יהיה מאחורייך. שאי ברכה ובריאות טובה. אבישי מגל מומחה בשיטת אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק