שריפה בעור של פי הטבעת

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

16/04/2017 | 17:23 | מאת: יהודית

סובלת מדיספפסיה צרבות מעי רגיז עצירות ושריפה בעור של פי הטבעת שום משחה לא עוזרת אחרי כל אכילה שורף העור וגם במשך היום כמו כויה סובלת מאד לצרבות סותרייי חומצה לא עוזרים סובלת מכל זה מחרדות שינה לא טובה

לילה טוב יהודית, תודה על פנייתך לפורום "טיפול בשיטת אייפק".מכיוון שלא צירפת שום שאלה לפנייתך אני מניח שברצונך לשאול האם ניתן לעזור ולהקל עליך בשתיארת. ובכן, בעיקר מכיוון שעברת בירורים קונבנציונאליים ומכיוון שהתרופות שנטלת בהמלצת רופאייך, לא עזרו לך, כפי שתיארת, לדעתי, בהחלט יש מקום לערוך איבחון מקיף ולנסות לטפל בכך, בשיטת אייפק. ניתן להעריך כי יש סיכוי טוב שניתן להקל ולעזור לך הן מבחינת ניטרול מזונות שעלולים לגרום לך לעניני מע' העיכול, והן בענין החרדות והקשיים בשינה (ויתכן שגם בדברים נוספים). לשם כך, תוכלי לפנות לאחד ממטפלי אייפק המוסמכים, באיזור מגורייך. רשימת מטפלים, כאמור, תוכלי למצא באתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" או באתר "אייפק ישראל". בכל מקרה אני עומד לרשותך בכל שתראי לנכון ולעזר. מאחל לך בריאות מצויינת ושבוע נפלא. אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק