דיקור סיני

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

12/05/2006 | 17:22 | מאת: מיכאל

יש לי AMD ונוסף לזה חור מקולרי. האם דיקור סיני יכול לעזור ולו במשהו, בבעיית ניוון עיניים. אין טעם בהתערבות כירורגית, והיא גם מסוכנת. האם יש לרפואה אלטרנטיבית מה להציע במקרה כשלי?

15/05/2006 | 22:07 | מאת: ליאור טל

מיכאל שלום, פורום זה עוסק בטיפול בשיטת IPEC . השאלה ששאלת קשורה בטיפול בדיקור סיני ויש להפנותה לפורום המתאים: רפואה סינית / אקופנקטורה /דיקור סיני. במידה ותרצה להבין את צורת החשיבה והגישה הטיפולית בשיטת IPEC אתה מוזמן להכנס לאתר : WWW.IPEC.CO.IL ולקרוא הסברים על שיטת הטיפול. לי אישית אין נסיון טיפולי בניוון הרשתית הקשור לגיל, עם זאת יש לנו נסיון טיפולי רב ומשמעותי במחלות ניווניות אחרות. מאחל לך בריאות, ליאור טל

12/12/2006 | 17:37 | מאת: שלי

שלום. רציתי לדעת האם ניתן לטפל באמצעות דיקור סיני בנושא אורגזמה. אשמח לדעת

31/03/2007 | 09:16 | מאת: אורי

בני בן ה-33 סובל מזה שבועיים מבעיית ראיה כפולה. הרופאים כמעט משוכנעים שהוא סובל ממיניסטנייה גרביס בשריר עין ימין וזאת למרות שבבדיקת הדם לא נמצאו נוגדנים האם לרפואה הסינית יש תשובה לבעיה ? לתשובתך אודה ( ראש תקין CT )

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק