שומות דיספלסטיות - דחוף !!

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/12/2000 | 16:52 | מאת: אלמוני

שלום, בביקורית אצל רופא עור הוא איתר מספר נקודות חן חשודות בגדלים של 5 מ"מ עד 8.5 מ"מ. שתיים מהנקדות הן בגב ואני אמור להסירן ביום א' הקרוב בניתוח אמבולטורי. בזמן האחרון אני מרגיש באיזור נקודות החן שבגב, הנמצאות מעל עמוד שדרה עליון - עקצוף, מעט גירטוד ולעיתים אף כאב קהה. יש לנו במשפחה עבר של מלנומה. האם התופעות שציינתי מעידות על התפתחות סרטן העור ? האם זו תחושה שאין לה משמעות ? תודה מראש !

29/12/2000 | 16:56 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אלמוני, הרגע כל הסימנים שאתה מתאר אינם קשורים, בכל מקרה רצוי להסיר נקודות חשודות ולודא תקינותם זכור כי המלנומה היא נדירה יחסית. דר' ויזר

29/12/2000 | 17:05 | מאת: אלון ל.

האם יש סימנים כלשהםא שליפהם אוכל לדעת עד כמה נקדות החן חשודות ? אגב לנקודת החן בגב יש כמה גוונים....

מנהל פורום כירורגיה