נפיחות בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

08/11/2000 | 18:42 | מאת: ריישי

הרגשתי כאבים ונפיחות בפי הטבעת. הלכתי לפרוקטולוג והוא אמר לי שיש לי טרומבוזה שם ויתכן שהיא נגרמה מטחורים פנימיים ונתן לי אנטיביוטיקה ומשחה. בינתיי הנפיחות לא עברה אני חש מעין כדורון בולט וחלק, קצת קשה לי לראות בגלל המיקום. שהופיעו הכאבים חשתי כאבים יחסית חזקים אבל לא כאלה שאי אפשר לעמוד בפניהם, כעת בכלל המקום לא כואב אלא יש תחושת אי נעימות קלה. קשה ליצור קשר עם הרופא כי לקבוע תור לוקח חודש, ואני עובד וקשה לי לצאת לחצי יום. בכל מקרה נקבע לי תור אצלו עוד חודש. שאלותי הן: האם אתה יודע מה זה? נראה לי שהמינוח מוטעה, ככל שידיעותי משיגות ברפואה. האם זה יעבור מעצמו או אזדקק לאיזה טיפול? בתודה מראש, ריישי.

09/11/2000 | 20:35 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ריישי, לפי התאור מדובר בטרומבוס=קריש דם בטחור חיצוני. תופעה החולפת כעבור מס' שבועות רצוי לבצע ברור של מעי גס ולטפל בטחורים טיפול מונע מציע כי תקרא את המאמרים בנושא באתר שלנוhttp://doctors.co.il/surgery/cat/3/ דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה