המשך לכאבים הרקטליים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/11/2000 | 19:12 | מאת: אביעד

דר' ויזר שלום! 1. האם אתה מתכוון לניתוח תיקון של צניחת הרקטום או לניתוח של טחורים? 2. האם מנומטריה של שרירי הרקטום והאגן היא מנומטריה של הרקטום ופי הטבעת? אם כן, אז כבר עשיתי זאת ומה שנמצא זה חוסר קוארדיציה בין הרקטום לפי הטבעת. תודה רבה, אביעד

06/11/2000 | 19:15 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אביעד, אכן כן מנומטריה של האזור מצביעה על השורש של הליקוי. הניתוח כוונתו למנוע מצניחה של הרקטום וניתן באות עת לטפל בבעית הטחורים אם יש צורך בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה