gastric bypass

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/09/2000 | 09:48 | מאת: oraly

ד"ר שלום רב אני מועמדת לניתוח קיצור קיבה עם BMI 51 אני מעונינת לקבל מידע על ניתוח בשם GASSTRIC BYPASS FOBY-POUCH. האם יש רופאים בארץ המנתחים בשיטה הזאת? מה ההבדל בין הניתוח הזה ל-SRVG . ומה הניתוח המומלץ ל-BMI גבוה כל כך כדי שהניתוח יצליח .הירידה במשקל תהיה מהירה וכמובן שלא יהיה אפשר לעלות במשקל בחזרה. תודה oraly

24/09/2000 | 18:20 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אורלי, אני מבין ממה שכתבת שאת נמצאת בתהליך של הכנה לניתוח. ישנן שיטות שונות לטיפול בנושא וקצר המקום לפרט, ברוב המרכזים הגדולים בארץ מבצעים ניתוחים בשיטה הלפרוסקופית ובחלק מהמקרים נוטים לנתח בשיטה הפתוחה . יש יתרונות וחסרונות לכל שיטה. כאשר מטרת כל השיטות להביא לירידה במשקל מהירה ובטוחה. מציע שתפני לאחד המנתחים שעימו את בקשר ותקבלי מידע אמין ומדויק. בהצלחה דר' ויזר

25/09/2000 | 15:17 | מאת: רונית

שלום לך דר' ויזר היקר גם אני כרגע בשלבים של בדיקת עניין הניתוח לקיצור קיבה . התעניינתי בבתי חולים שונים , ובדרכים שונות ונתקלתי בשיטות שונות , שרק בילבלו אותי . האם תואיל לתת איזשהי סקירה מקפת - ואפילו מינימלית ובסיסית בעניין זה . מהם השיטות שבהם מנתחים היום ? מי מנתח איפה ? ומהי השיטה המומלצת , המוכרת והבטוחה ביותר , שמבטיחה אכן את הירידה המיוחלת ? אשמח גם כן לקבל מעט רקע בעניין זה , כפי שביקשה גם אורלי - שכתבה פה לפני . בתודה מראש רונית

מנהל פורום כירורגיה