C.T של המוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/09/2000 | 21:02 | מאת: רפי

אודה לכם נכבדי אם מישהו יוכל לתרגם לי את הסיכום הנ"ל: בדיקה: CT של המוח ביקורת, ללא חומר ניגודי. בהשוואה לבדיקה קודמת מ- 29.8.00 הדימומים הפטריאליים, הקונטוזיות הדמיות נספגו מבחינת הדם, נצפתה האנצפלומלציה הפוסט טראומטית בגרעינים הבזליים, הגפה האחורית של הקפסולה אינטרנה מימין, ופאראונטריקולרי מימין, ותאלמוס הדוראלי מימין. מוקד היפודנסי זעיר בפונוס משמאל ב- LT.CEREBRAL PEDUNCLE , כל הנגעים ללא שרידים של הטאומה DAI מאז. עדיין שרידים מזעריים של דמם בקרניים האוקציפיטליות אטרופיה מוחית קלה- ללא הידרוצפלוס, ללא בצקת מוחית, התפתחות של היגרומה מינימלית משמאל. ממצא לואי : מלאות בסינוס הספנוידאלי. לסיכום : אנצפלומלציה פוסט-טראומטית ( של DAI ) כפי שפורט לעיל. שאלתי היא - 1. מישהו יכול להגדיר את מצבו של האדם הנ"ל? 2. האם יש ממצא שהוא בילתי הפיך בבדיקה הנ"ל? 3. מהם סיכויי ההחלמה המוחלטת לפי בדיקה זו? תודה מראש.

19/09/2000 | 18:32 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רפי שאלתך נוגעת לבעיה במוח לאחר חבלה ומתאימה לפורום רפואת עצבים באתר שלנו שאל את שאלתך בכתובת הבאה:http://www.doctors.co.il/forums/list.php?f=26 דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה