תיקון ניתוח בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/02/2016 | 13:17 | מאת: גלית

לפני כעשר שנים עברתי ניתוח לבקע מפשעתי עם הכנסת רשת. מאז הניתוח הכאבים רק התגברו והיום זה כבר בעוצמה שאי אפשר לנהל חיים נורמלים. ניגשתי מספר פעמים לרופא שלחו אותי לאולטרסאונד שבמהלכו נאמר לי כי אין אפשרות לראות כלום כי הרשת מסתירה. הרופא המליץ לי ללכת למרפאת כאב לקבל זריקות סטרואידים או משהו כזה לאזור הניתוח שנשמע לי הזוי לחלוטין. הוא טוען שיכול להיות שבזמן הניתוח תפסו עצב עם הרשת. השאלה אם אפשר לבצע ניתוח חוזר או שיוציאו לי את הרשת לגמרי כבר היה עדיף לי בלעדיה לא סבלתי ככה לפני הניתוח. אם כן אשמח לייעוץ למי ללכת לא משנה לי אזור בארץ העיקר למצוא פיתרון.

25/02/2016 | 14:06 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום גלית . במספר מקרים יכול להיות כאב באזור הניתוח לתקופה ארוכה - אבל יש צורך לשלול בעיות אחרות באזור . רצוי סונר לאזור בעמידה ולאחר מכן בדיקה חוזרת אצל כירורג

מנהל פורום כירורגיה