pns

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/01/2015 | 19:02 | מאת: ליאור

שלום דוקטור , עברתי ב1.1.15 ניתוח פילונידל סינוס באזור הישבן , חתך 10ס'מ ועומק 3ס'מ . כרגע המשך הטיפול על ידי טרמדקס 100 ומקלחות כול יום . הפרשות ודימום הבנתי שזה בסדר .. כאבים מאזור התפר גם מתקבלים .. השאלה שלי היא : אני מרגיש מעין כאבים עזים ובלתי נסבלים מהפלחים של הישבן , לא יודע כמו בצקות כמו שריר תפוס .. זה לא חולף כבר שבוע כמעט .. מה ניתן לעשות והאם זה באמת שרירים בישבן שמתאמצים או זה רקמות או מה זה יכול להיות ? ... תודה מראש .

08/01/2015 | 10:15 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום ליאור לא יודע מדוע הכאבים שאמורים לא להיות כבר אחרי יומיים שלשה . פנה לרופא המנתח לבדיקה

מנהל פורום כירורגיה