הרניה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/05/2001 | 21:19 | מאת: טליה

אני בשבוע 37 של הריוני ולאחר שסבלתי כחודשיים מכאבים נתגלה לי הרניה במפשעה לא גדולה אבל כואבת... מאד... במיוחד בשכיבה והליכה שהפכו לכמעט ובלתי אפשריים שאלתי האם יהיה עדיף לעשות במקרה זה ניתוח קיסרי ולא לידה רגילה והאם מגיע לי שמירת הריון מאחר ובגלל הכאבים העזים נאלצתי להפסיק את עבודתי. - תודה.

05/05/2001 | 09:34 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום טליה, אם הסימנים כפי שתארת קשים ניתן גם לנתח , גם בזמן הריון, תתיעצי עם הגינקולוג שלך וכן עם רופא כירורג. לגבי שמירת הריון אינני חושב כי זו הבעיה שעליה תוכלי לקבל חופשה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה