צריך מידע בנושא קיצור קיבה בלפרסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/03/2001 | 12:06 | מאת: מר ב

אני מחפש חומר ממישהו שעבר קיצור קיבה בלפרסקופיה מי הרופאים הבכירים בתחום איך אפשר להעזר במכבי למימון ומה עושים כד להתחיל בתהליך ??

11/03/2001 | 12:34 | מאת: מישהי

לגבי בחירת הרופא: תלוי היכן אתה גר. לגבי ההליכים: אתה בוחר את הרופא שלך. הוא מסביר לך על ההליכים ועל הבדיקות, ואז שולח אותך לבדיקות. לאחר סיום הבדיקות, אתה חוזר עם תוצאות הבדיקות לרופא, והוא קובע לך תור לניתוח. הבדיקות שצריך לעבור: בדיקות דם רבות, בדיקת ריאות, בדיקה פסיכיאטרית, צילום חזה, תיפקודי ריאות, קיבה ו - וושט. ייתכן ששכחתי משהו מכיוון שעברה תקופה של כחצי שנה מאז שעברתי את הניתוח. לגבי קופת החולים: יש חישוב לגבי עודף המשקל. הרופא שאליו אתה פונה שואל מהו הגובה שלך, הוא שוקל אותך ואז מחשב. עודף המשקל נמדד ביחס של הגובה והמשקל. תופעות לוואי שעלולות להיות בעקבות הניתוח: נשירת שיער, נשירת שיניים, סיבוכים (כ - 5% מהמנותחים בניתוח זה מסתבכים שלא באשמתם, אלא כתוצאה מתקלות טכניות כאלו ואחרות). אם תרצה מידע נוסף, אשמח לענות לך ולעזור. אם תרצה המלצה על רופא טוב שהוא גם אנושי מאוד, אשמח להמליץ על הרופא שניתח אותי.

11/03/2001 | 13:21 | מאת: מר ב

בהמשך לתשובה הטובה שלך על איזה רופא אנושי טוב ומקצועי את יכולה להמליץ עד כמה קשה תקופת ההחלמה מהניתוח כמה בכלל יורדים ?

12/03/2001 | 19:05 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לך, מדובר בהחלטה שיש לה פרמטרים רפואיים, עליך לפנות למרפאת חוץ כירורגית באחד מבתי החולים הגדולים כמו איכילוב או בלינסון להבדק על ידי רופא ואז תוכל לשמוע אם הינך מתאים ובאיזו טכניקה מומלץ הניתוח. בהצלחה דר' ויזר

13/03/2001 | 12:44 | מאת: הדרומי

ד"ר ויזר שלום לך עד כמה שאני שומע היום רוב בתי החולים מנתחים להגבלות\קצורי קיבה יכול להיות שאני טועה?

12/04/2001 | 12:51 | מאת: חיים

קופ"ח מכבי כמו כל הקופות מאפשרת ניתוח כזה מותנה בעמידה בקריטריונים. ד"ר שחור וד"ר בנדהן הם כירורגים משורה הראשונה בניתוח כזה ושניהם מחלקים קליניקה משותפת ברחוב נחשון 20 בכפר סבא 7665026-09

מנהל פורום כירורגיה