ניתוח לקיצור קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/03/2001 | 18:59 | מאת: מישהי

ידוע לי כי קיימים כמה סוגים לקיצור קיבה, כאשר שתי הדרכים הנפוצות הן: טבעת מתכוננת (בד"כ מבצעים ניתוח זה בפרסקופיה), וטבעת קבועה (ניתוח זה מבוצע ב"בטן פתוחה). רציתי לברר איזה ניתוח עדיף לבצע, ומהם הסיבוכים העלולים להיווצר כתוצאה מכל ניתוח כזה. אין לי בעיות רפואיות. יש לי רגישות לפנצלין.

11/03/2001 | 18:15 | מאת: adi

שלום לך, מומלץ גם בפורום של ד"ר אבו עביד ב-iol (אני אישית לא נזקקתי ולא זקוקה לניתוח). עדי

11/03/2001 | 20:19 | מאת: מישהי

חן חן על המידע ועל העזרה. מאחלת לך שלא תזדקקי לניתוח כזה בכלל, ולא לכל ניתוח אחר.

12/03/2001 | 19:09 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רב, במרבית המרכזים נוטים לבצע את הניתוח הלפרוסקופי בו לא פותחים את הבטן, זוהי טכניקה יחסית חדשה ואם המנתח בעל נסיון יכולה גם להצליח. בכל מקרה רצוי להוועץ עם הרופא המנתח ולשאול לדעתו. דר 'ויזר

19/03/2001 | 20:11 | מאת: לימור

דר. ויזר שלום הצגתי מצב מסוים שבו אני נתונה כרגע. טרם קיבלתי תשובה עניינית. אשמח באם תוכל לענות, בצורה עניינית לשאלתי. תודה מראש, לימור

מנהל פורום כירורגיה