שלום רב שאלה לגבי נפילה מאופניים ויעוץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/05/2020 | 19:25 | מאת: תומר

שלום רב ביום שני נפלתי מאופניי נפילה לא קלה נתנו לי אוגמנטין ומשחה סטפידרם קרם למריחה פעמיים בשבוע וחבישה. הייתי אצל כירורג בחולון הכללית רפואה יועצת הוא אמר להמשיך באנטביוטיקה בחבישה ובמריחה וגם עשיתי חיסון נגד טטנוס כמובן. אבל אני מרגיש שהפצעים האלה יכולים להמשיך הרבה זמן יש לי שפשוף לא קל במרפק ימין עדיין אדום ביד שמאל וימין ישלי גם פצע פתוח אך יותר טוב אני רק מפחד שלא יעבור לי הדברים האלה נכנסתי נורא לפחד מסוים לגבי העניין הזה.. שבוע הבא יש לי ביקורת כמובן אשמח לקבל את דעתך עם יש מה לדאוג בעניין כאילו אני בסוג של לחץ שזה לא יעבור.

פצעי שפשפוף הם כמו כוויה ויש שקוראים להם כווית כביש לוקח להם זמן להרפא ועד אז תהיה במעקב טיפולי

מנהל פורום כירורגיה