Mri בית שחי גולה אשמח להכוונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/04/2018 | 21:32 | מאת: גיא

שלום פרופסור אני מבין שזה רק אינטרנט אבל אשמח לכיוון באפלה.. פניתי לבדיקה MRI לאחר שיש לי נפיחות כחודש בבית השחי ללא כאב כמו גוש קצת קשה ללא אודם או הפרשות(בשבוע הראשון הרגשתי קצת לחץ בכתף) אני בחור בן 26 ללא מחלות רקע -ביצעתי US בית שחי תקין ללא מצאים. -להלן תצאות MRI בדיקת בלוטות כולל דיכוי שומן במישורים שונים כולל הזרקת גדוליניום ממצאים: מודגמת בלוטת בית שחי בקוטר 1.3 ס"מ עם מרכז שומני העוברת האדרה מינימלית אחרי הזרקת גדולניום ,כנראה בלוטה ריאקטיבית דרוש המשך מעקב סונוגרפי. מודגמים אותות תקינים מלשד העצמות ומרקם השרירים. מה זה אומר כי הנפיחות עדין קיימת מעל חודש האם זה סימן רע? אבל בלי כאב האם אני צריך ללכת לרופא שוב? האם ביופסיה למקום זה היא מסוכנת או מוציאה חלק מהגוף?אני ממש מוטרד?או שאני יכול לישון בשקט

אינני חושב שזה סימן רע לא ברור מה הנפיחות שאתה חש בלי בדיקה הMR לא מראה על ממצא בולט או ספציפי הבלוטה נראית תקינה תגובתית מציע שתיגש להבדק שוב

מנהל פורום כירורגיה