ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/02/2001 | 22:00 | מאת: פיין

שלום לכולם !! אני מחפשת מאמר או היזו מידע בנושה של ניתוח קיצור קיבה . תודה .

22/02/2001 | 13:58 | מאת: רחל

שלום פיין נסה את פורום הדיאטה והתזונה. בחיפוש הערך "קיצור קיבה" כנס גם לפורום של קיצור קיבה ב IOL

23/02/2001 | 17:25 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום פיין תצתרך להגדיר מעט יותר מה הנך מחפש\ת דר' ויזר

24/02/2001 | 15:34 | מאת: גארפילד

אם אפשר לקבל יותר פרטים לגבי הניתוח שנזכר באתר לאחרונה - ניתוח "מעקף", מה שם הפרוצדורה (GASTRECTOMY OR JEJUNECTOMY?), והיכן (אם בכלל) ניתן לעבור אותו בארץ? במאמר (מאת ד"ר אמיר פרומן) ניתנה סקירה כללית, אבל אשמח לקבל קצת יותר חומר, כולל אולי הפניה למאמרים בנושא.

מנהל פורום כירורגיה