ניתוח לתיקון בקע דו צדדי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/05/2017 | 14:12 | מאת: איציק

שלום, עברתי לפני כחודש וחצי אירוע מוחי חולף שלא השאיר שום סינים ועקבות. לפני שלושה שבועות התגלה אצלי בקע כלוא לא של חלקי מעיים אלא שומן ובעקבות כך אושפזתי למעקב למשך 24 שעות. ההמלצה בשחרור הייתה לבצע ניתוח בהקדם. אני רוצה לציין שלפני כ5 שנים עברתי ניתוח דומה לתיקון בקע דו צדדי. שאלתי היא האם ניתן לבצע את ניתוח תקון הבקע שוב בשיטת הלפרוסקופיה או שהניתוח המחייב כרגע הוא ניתוח פתוח? שאלתי השניה היא האם לפני ניתוח כזה ולאור העובדה שעברתי את האירוע אפשר להפסיק לקחת את תרופת הפלביקס? בברכה איציק

אלו שאלות שיש לשאול את הרופא המנתח העתידי שלך שיעריך את כל הנתונים שבידיו בד"כ יש להפסיק נוגדי קרישה טרם ניתוח בהצלחה

21/05/2017 | 12:13 | מאת: איציק

האם אוכל לקבל בבקשה את התייחסותך לשאלתי הראשונה האם ניתן לבצע את ניתוח תקון הבקע שוב בשיטת הלפרוסקופיה או שהניתוח המחייב כרגע הוא ניתוח פתוח? (פעם שניה)

מנהל פורום כירורגיה