תופעות לוואי לאחר ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/01/2001 | 19:05 | מאת: לי

שלום רב אני מאוד מודאגת!! אני לאחר ניתוח פיסורה (הניתוח היה ביום ו' האחרון- לפני כ-3ימים) ואני חשה כאילו יש יציאת נוזלים כלשהם (במידה מועטה) מפי הטבעת שלי, מבלי שזה בשליטתי. רציתי לברר האם זו תופעה ידועה שלאחר הניתוח. האם זה נורמלי, או שזה משהו שעלול להשאר לי? היציאות בעקרון מלבד לעניין זה, בשליטה ובסדר. אני מודה מראש לי

13/02/2001 | 23:04 | מאת: שרון

לי כתב/ה: > > שלום רב > אני מאוד מודאגת!! > אני לאחר ניתוח פיסורה (הניתוח היה ביום ו' האחרון- לפני כ-3ימים) > ואני חשה כאילו יש יציאת נוזלים כלשהם (במידה מועטה) מפי הטבעת > שלי, מבלי שזה בשליטתי. > רציתי לברר האם זו תופעה ידועה שלאחר הניתוח. האם זה נורמלי, או > שזה משהו שעלול להשאר לי? > היציאות בעקרון מלבד לעניין זה, בשליטה ובסדר. > אני מודה מראש > לי

25/02/2001 | 20:36 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לי, בניתוח פיסורה מבצעים הרפיה של הספינקטר הסוגר את פי הטבעת, בשבועות הראשונים לאחר ניתוח תתכן מידה קלה של אי שליטה שלרוב חוזרת במלואה דר' ויזר

19/02/2018 | 11:37 | מאת: חם

שלום, אתמול עברתי ניתוח פיסורה בהריון בשבוע 13 והכאבים איומים. כשבועיים קודם לכן לא היו לי יציאות מהפחד כי סבלתי מאוד ואני משתוקקת ליציאה הבאה למרות שכפי שזה נראה כרגע לא אוכל להגשים את החלום הזה בקרוב. רציתי לדעת כמה זמן זה עוד יכאב ברמה הלא נסבלת הזו. חייבת לציין שאני מתחתנת בשבוע הבא ואני מוטרדת מאוד כי אני לא מצליחה אפילו ללכת בצורה נורמלית. תודה

מנהל פורום כירורגיה