חסימת מעי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/01/2001 | 18:17 | מאת: ליאת

היתכן חסימה במעי הגס עקב דחורים פנימים? (קיים דחורים)אין כמעט יציאה צואה יבשה ואין דחיפה, בהתאמצות מרגישים מלאות ולחץ על הנרתיק וכל הזמן אימוץ שרירי הבטן בכדי שלא ילחץ על פי טבעת ונרתיק יש תחושה ששנהם מתרחבים, נוצר גם רפיון שרירים באיזור האגן. לא בעיה של תזונה , מה דעתך? גיל 39.

18/01/2001 | 19:30 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ליאת, חסימת מעיים אינה מה שתיארת, זוהי עצירות כרונית והיא לרוב הגורם גם להגדלת הטחורים ולא להפך טפלי בעצירות. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה