ממצב?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/02/2007 | 12:46 | מאת: אסי

אוף. מדכא. נפגשתי אתמול עם מישהו. סטוץ. בא אליי הביתה. בליינד דייט. איך שפתחתי את הדלת, שמחתי שסוף סוף, בחור שאני נמשך אליו. הוא נכנס בכזה ביטחון, הלכנו לחדר שלי. אפשר להגיד שפינקתי אותו. ואחרי זה הוא שכב שם בעיניים עצומות ופשוט ליטפתי אותו. ואז הוא קם והלך. ואין לי טלפון שלו. למה הוא הלך? למה בחורים שאני נמשך אליהם.. לא נמשכים אליי? ובחורים שאני לא נמשך אליהם כן? אוף.

15/02/2007 | 18:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, השאלה מוכרת אך לא חביבה ונידונה באחד הטורים שפרסמתי בזמנו ב"זמן הוורוד": http://giditherapy.com/shrink-friendly/a22.html . הייתי מפריד בכל זאת בין התקרית של אתמול ובין השאלה הכללית יותר. גם אתה וגם הבחור שהיה אצלך מפחדים מדחייה. יכול מאוד להיות שאילו היית מביע עניין בצורה יותר חד-משמעית, הבחור האחר היה אוזר אומץ, אך לפי תיאוריך (אם הבנתי נכון), לא היה לו שום ביטחון שאתה מעוניין במשהו מעבר למגע חד-פעמי, גם לך לא היה ביטחון כזה ובמקום להעז ויתרתם שניכם. לא הייתי מסיק מהסיטואציה הספציפית הזו שהוא לא מעוניין בך ובוודאי שלא הייתי מכליל ממנה. ואולם, אם אכן באופן עקבי אתה נמשך למי שדוחה אותך ודוחה את מי שמעוניין בך, קיים מקום לבדוק בייעוץ אם הדבר אינו מהווה ביטוי לחוסר קבלה שלך את עצמך, שאותה אתה משליך על הזולת, במילים אחרות, רוצה להיות חבר במועדון שלא מקבל אותך ומזלזל במועדון שמעוניין לקבל אותך (על כך תוכל לקרוא יותר במאמר הנ"ל). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

15/02/2007 | 23:42 | מאת: מיכאל

הי אסי... כמו באוניבייסטה, לכל מועד בחינה יש מועד ב', ואם גם במועד ב' נכשלים תמיד אפשר לקחת את הקורס מחדש, אז ככה גם כאן. אתה יכול לגשת למועד ב'. אמנם את מועד א' כנראה פיספספת, אבל תמיד יש מועד ב'. הרי מן הסתם יש לך את הניק שלו באטרף, אולי את המסנג'ר או האיי-סי-קיו, וגם אם את זה אין לך, הרי יש סיכוי די סביר שתיפגשו באיזה מועדון שתצא אליו, או אפילו סתם ברחוב, או שתתקל בו שוב בצ'אט. אגב, יכול להיות שהוא פשוט סומך על האמצעים האלה, ולא ראה לנכון להשאיר לך את המספר טלפון שלו. ובכלל מתכוון להמשיך איתך את הקשר! בקיצור, מוקדם מדי לומר נואש. בברכה מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים