לא מצליח להשתחרר מהמשיכה הזאת......

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/02/2007 | 03:07 | מאת: פנטזיות

שלום לד"ר ולמשתתפי הפורום.... רציתי להעלות תופעה אני לא יודע האם זו בעיה ,ההשלכות והתוצאות יכולות לגרום לבעיה. אני בחור יהודי והמשיכה שלי העזה לערבים היא מטורפת, אני מאוד נמשך למראה הגברי, ההתנהגות והמנטליות הערבית וכמובן היו אצלי ערבים בבית לא מעט. אני יכול להבין משיכה זו מכיוון שמדובר ב"גבר גבר" שעיר גברי בקיצור גבר נטו. ערסים ומראה מזרחי גברי חזק גם מתקבל. דיברתי עם ידידה שלי על נושא זה והיא אמרה שהיא יכולה להבין בעידן של גברים מטרוסקסואלים שכל גבר מתחבר לצד הנשי ומגלח את הגוף,הערבים נשארו גברים אמיתיים בלי להתייפייף הגברים שלפני 20 שנה ומי שבאמת מחפש גבר אמיתי יש לו הרבה מה לחפש במגזר הזה.מה גם מנסיון שלי הם מלאי און ובעלי איברים גדולים, מה שכמעט כל גיי מחפש. יש את אלמנט הסיכון ואלמנט שאני מקיים יחסים עם אדם שדעותיו מנוגדות לחלוטין לשלי שזה מוסיף פלפל לעסק. הבעיה היא שלפעמים יצר החרמנות גורם לי לא לשים לב לסכנה, אני מכניס ערבי זר הביתה ובקלות הוא יכול לבצע מה שבא לו הרי שמענו סיפורים כאלה על מקרים מזעזעים של גייז שנרצחו. השאלה מה אתה מציע לי לעשות לוותר על המשיכה הזאת? לחפש גברים יהודים בעלי חזות מזרחית(זה גם מתקבל אצלי ) עדיין זה לא האקשן והריגוש שאני מקבל מהערבים. אני לא אוהב סקס כוחני ושליטה אני פשוט נמשך למראה הזה,כך שעניין הכח ולהרגיש מושפל בסקס לא תופס תפקיד. אשמח לתשובה......

15/02/2007 | 07:56 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, להתנצל או לא להתנצל על כך שאני תמיד חוזר לפרויד? לא רוצה להתנצל :)) הכי נוח לי להתייחס לפנייתך עפ"י מבנה האישיות של פרויד, שחילק את האישיות ל-3 חלקים: האיד, שבו נמצאים יצרי המין והתוקפנות והוא פועל עפ"י עקרון העונג בלי להתחשב במגבלות המציאות; האגו, שתפקידו להשליט את עקרון המציאות על האיד או לתווך בין מגבלות הסביבה על דחפים שאינם מקובלים חברתית ותרבותית; והסופר-אגו, הכולל את הצווים המוסריים שהפנמנו (מצפון). נשמע שהמשיכה הלגמרי מובנת שלך לערבים גם ממחישה את הקשר בין מין ותוקפנות (במציאות הפוליטית שבה אנו חיים) והדילמה שלך מייצגת למעשה מאבק בין האיד והאגו. כלומר, איך להשליט את עקרון המציאות על עקרון העונג? אצל גברים בכלל ואצל גייז בפרט הסיכון הוא לעיתים חלק מהריגוש המיני: http://giditherapy.com/shrink-friendly/a3.html . פתרונות הפשרה שמצאת מצביעים על יכולת טובה להגמיש את דחפיך בהתאם לעקרון המציאות. גברים יהודים מזרחיים נשמע לי פשרה מצויינת, ושוב, לא משום שחלילה יש לי משהו נגד ערבים, אבל במציאות הפוליטית שלנו הומוסקסואלים יהודים אכן נרצחו ע"י ערבים שהביאו לביתם (וכחיפאי לשעבר אני מודע לכך במיוחד). אף אחד מאיתנו לא מגשים את כל הפנטזיות שלך ואני חושב שיש לך יכולת טובה להגביל את עצמך ולא ללכת צעד אחד יותר מדיי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

15/02/2007 | 20:21 | מאת: מיכאל

הי פנטזית... אני לא חושב שאתה לא צריך להיפגש עם ערבים, אבל ברור שאתה צריך לנקוט משנה זהירות, אבל אני לא רואה שום סיבה להימנע מזה לגמרי. כל הקטע של סטוצים אנונימיים הוא נורא מסוכן בלאו הכי באיזשהוא מקום גם עם יהודים. אני מכיר מישהו שנאנס בסיטואציה הזו, ואני בטוח שהוא לא היחיד, ובאמת לך תתלונן על זה אחר כך במשטרה... הפיתרון שאני מצאתי הוא להימנע מסטוצים אנונימיים. פעם הייתי נוהג להזמין אנשים ישירות אלי הבייתה או ללכת ישירות אליהם.ואילו בשנה האחרונה בערך, אני מכריח את עצמי ואנשים שמעוניינים להיפגש איתי, לפגוש אותי קודם במקום ציבורי. אחרי שאני רואה בן אדם מולי ומדבר איתו ולא רק דברים שהוא כותב, אני מרגיש הרבה יותר בטוח. כל הענין שאתם מעלים מריח מגזענות סמויה, עם כל הכבוד לסופר אגו/איד וכו...אבל, כן, אני גם מכיר מקרה של בחור ירושלמי שנרצח על ידי שני נערים ערבים, אם כי זה קרה די מזמן, ואני בעצמי נמנע מלהיפגש עם ערבים בכלל, אבל אם זה לא באמת מושך אותי במיוחד בלאו הכי, אבל אם זה מה שעושה לך את זה, אז למה להימנע מזה לגמרי,רק כי זה לא מקובל? בקיצור, מה שנראה לי שהבעיה העיקרית שאנחנו דנים בה כאן היא בכלל לא ערבים ולא יהודים ולא נעליים, אלא האב-נורמליות של הסטוציאדה המשתוללת, שחושפת אותנו וגם סטרייטים או ליתר דיוק סטרייטיות, לסכנה. אך האם העונג שבזה עולה על הסיכון? בברכה מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים