השומן גורם לי לחוסר בטחון......

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/02/2007 | 19:15 | מאת: גבר מלא

שלום. ברצוני להתייעץ . אני בחור חמוד נראה טוב בן 27 אבל לצערי יש דבר אחד שגורם לי קושי ,עניין המשקל. לצערי רוב הגייז מחפשים את הגבר היותר מושלם מבחינה אסטטית והשומן מצתייר אצלם כנכות. פרט לבודדים המעדיפים מלאים אבל אלה אחוז נמוך מהאוכלוסיה. למרות שהרבה אומרים לי מי שירצה אותך יקח אותך כמו שאתה,אבל בעולמנו זה די בולשיט כי הכרטיס ביקור הראשוני זה המראה וההופעה. וחוץ מזה כרגע אני מחפש סטוצים וקשה לי. אני מרגיש כל פעם שיש לי נכות ואני צריך להחביא משהו או להתנצל על כך שאני מלא. ברגע שאני אומר לגברים שאני מלא הם ישר מנתקים את הטלפון או סוגרים את השיחה בצ'ט. אין מה לדבר ברגע שמבקשים להחליף תמונות ,פה אני נופל חזק אין ברשותי תמונה בכלל. בעברי הייתי יותר רזה וההבדל היה משמעותי. מה אתה מציע לעשות ד"ר? כרגע אני שוב בתהליכי דיאטה,אבל מאוד רוצה סקס וקשה לי למצוא,האם יש דרך לנטרל קצת את החרמנות המשתוללת שלי? אני נמצא שעות מול הצ'ט בתקווה שמשהו ירצה ומעט מאוד פונים.וגם שפונים זה סתם לא רציני, מה היית מציע לי לעשות במצבי תודה. האם לקחת פסק זמן עד שארד במשקל?????

14/02/2007 | 01:06 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גבר מלא, אין ספק שסטטיסטית סיכוייך למצוא שותף לסקס נמוכים יותר כל עוד אתה סובל מעודף משקל. עם זאת, הקשר בין עודף משקל ומציאת בן זוג מורכב הרבה יותר מבחינה פסיכולוגית: http://giditherapy.com/shrink-friendly/a21.html. אין ספק שכאשר תרד במשקל סיכוייך ישתפרו. האם לחכות עד אז? תלוי כמה דחייה אתה מוכן ומסוגל לספוג. המלצתי היא להתייחס אל עודף המשקל כאל הפרעת אכילה לכל דבר ולטפל בה פסיכולוגית בתור שכזו, כלומר, להבין איזה תפקיד לא מודע היא משרתת, על מה האכילה מפצה אותך, האם היא סימפטום לדיכאון סמוי, האם היא "נחמה" מיידית שבאה במקום התמודדות עם דיכאון? כל אלה נושאים שכדאי לבדוק בייעוץ מקצועי - רצוי אצל מטפל גיי-פרנדלי - כדי שתוכל לשמר את תוצאות הדיאטה מבלי להזדקק לפיצויים או ניחומים מיידיים ע"י אכילה מופרזת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

14/02/2007 | 22:07 | מאת: מיכאל

הי גבר מלא... הצ'אט זה מקור בלתי נדלה לאכזבות גם לרזים, זה מקום שמבעס כל פעם מחדש, רק לעיתים רחוקות אפשר למצוא שם מישהו שקצת אפשר לדבר איתו כמו עם בן אדם נורמלי. אני תוהה האם הדרך שבה אנשים מתבטאים שם בעצם מעידה על מי שהם באמת, אבל אני משוכנע שבמציאות הם לא כל-כך גסי רוח, או למצער הם לא נותנים לזה ביטוי. גיל, ניידות, מיקום, גודל זין, משקל, גובה, גוון עור, שעירות, הכל נשקל ונמדד, כל מרכיב הוא משתנה בתוך משוואה מסובכת שבה משוקללת מידת האטרקטיביות שלך, לעומת מידת האטרקטיביות שמייחס מי שמולך לעצמו. וכמובן, לבסוף מגיע שלב התמונה. כאילו שהיא אומרת משהו, התמונה בכל זאת בדר"כ משקרת. היא תלויה בכל כך הרבה משתנים, ובסוף במציאות- לפעמים מי שראית בתמונה, נראה יותר טוב, לפעמים פחות טוב. בדרך כלל נכונה כאן אכזבה, כי אנשים תמיד בוחרים בתמונה היותר מוצלחת שלהם. היעדר תמונה הוא כבר בעיה עוד יותר חמורה, כי מניחים שיש לך מה להסתיר...בקיצור, זה לא רק השומן שגורם לך חוסר ביטחון, זה הצ'אט שגורם לך לחוסר ביטחון. מצד שני, אפשר לאתר שם מדי פעם כמה סרבני אטרף מעניינים. מה הפיתרון? אה, מצטער, אין לי פיתרון. העולם הזה די מחורבן רוב הזמן. אין מה לעשות... בברכה מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים