האם זה מוכר?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/02/2007 | 22:01 | מאת: עידן

אני בן 25 ונמצא בטיפול פסיכולוגי כבר 4 שנים בשנה האחרונה התחלתי לבדוק קשר בין הדרך שאני מתקשר עם גברים ונשים ואם אני משתמש בהומוסקסואליות כדי לשרוד. אני מתקשה להזדהות עם גברים אחרים, לא משנה באיזה גיל ופוחד שהם יגלו על החוסר פוטנציה שלי והמיניות שלהם מפחידה אותי. בנוסף לזה אני כאילו מרגיש תחושה חזקה בפנים שלנשים אין שום עיניין בי ,הן לא נמשכות אלי ,לא מחפשות בי בן זוג ואפילו נגעלות לגעת בי (שטכנית זה ממש לא הגיוני ואני נראה ממש טוב). אני יכול לשחק אותה שאין לי רצון להיות עם אישה ושקשר הומוסקסואלי מספק אותי אבל אני לא ואני מרגיש שמגיע לי הרבה מעבר לזה. לאחרונה גם איבדתי במידה את ההתרגשות במגע מיני עם גבר ואני מנסה לסחוט מזה הנאה . מאוד קשה לי לפתח משהו עם אישה כי אני מרגיש שאני גם ילד בשבילה מבחינת בשלות מינית וגם פוחד שהיא לא תרצה אותי ברגע שהיא תדע שאין לי אורך חיים חברתי כמו של הטרוסקסואלים ואני פוחד מגברים. אני לא יודע מה השאלה שלי אבל אני פשוט רוצה לדעת שאני לא לבד במצב כזה כי אני לא מרגיש לא בעולם הטרוסקסואלי ולא בהומוסקסואלי.

10/02/2007 | 22:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עידן, מהמעט שכתבת נשמע שגם הדימוי העצמי שלך נמוך, אתה גם מבולבל באשר לנטייה המינית ואתה גם סובל מסימפטומים של דיכאון (למשל, הרגשה שאתה מעורר גועל אצל נשים). טוב לשמוע שאתה בטיפול כי רק מי שמכיר אותך אישית יכול להתייחס למורכבות הזו. פחות חשוב אם קשייך שכיחים מבחינה סטטיסטית או לא, אבל אם זה מה שאתה שואל, אז כן, זה צירוף לא חביב אך שכיח של קשיים רגשיים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים