נמצאת בבעיה..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/08/2005 | 15:44 | מאת: lonely me

אוקיי אז אני אוהבת חברה שלי שגם היא אוהבת אותי .. אבל אנחנו לא יכולות להיות יחד בגלל החברה מעירים לנו כל הזמן וזה מםפריע... קשה לי בלעדיה שאני לא איתה אני נמצאת בדיכאון ומכניסה לי כל מיני דברים לראש אני יודעת שאני לא יכולה לחיות איתה ולהיות איתה כל הזמן אבל אני מרגישה צורך להיות איתה... ואנחנו לא יכולות... מה אני עושה עם זה?

15/08/2005 | 15:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני מבין את הקושי, אבל שואל את עצמי אם התגובה שלך אינה קצת מוגזמת ובאה ממקומות אחרים. את מדברת על דיכאון וקושי להיות בלי החברה. האם אינך תלויה בה יתר על המידה? יש משהו מאוד פטאלי בניסוח של הדברים המצביע על חשש להתפתחות דיכאון. מעבר לכך, אולי תשתפי אותנו - בנות כמה אתן? קשרים הדוקים וביטויי חיבה גופניים בין נשים מאוד מקובלים בחברה ואינם מתקשרים דווקא לכיווניות המינית. אני מסכים איתך שהחל מגיל מסוים מגורים משותפים מעידים, כמעט בהכרח, על הכיווניות המינית, אך לכן נתון הגיל הוא קריטי מאוד. אולי תוכלו להיעזר ע"י אחת מקבוצות התמיכה של קל"ף (קהילה לסבית-פמיניסטית), אך שוב, התרשמותי מהנימה של הדברים, שכדאי לבדוק את הפוטנציאל שלך לדיכאוניות והאם אינך מעמיסה יותר מדיי על הקשר? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

15/08/2005 | 17:53 | מאת: lonely me

אולי באמת התגובה שלי מוגזמת.. אבל אין בשליטתי לשלוט עליה זה משהו שבא מבפנים... ויכול להיות שאני באמת תלויה בה יותר מידי אבל מה לעשות אני לא יכולה להפסיק.. ואתה אמרת שרצוי שאני אציין גיל אז אני ארשום אבל לדעתי אין חשיבות לגיל והמקרה.. אז הנה אני בת 14 וגם היא.. ואנחנו לומדות באותה שכבה.. אשמח אם תתן לי קישור אולי למצוא את פונטנציאל הדיכאונות שלי... כמו שאמרת

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים