משיכה מינית לנשים, משיכה רגשית לגברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/08/2005 | 14:03 | מאת: ג

אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאולי זו הבעיה שלי. קשה לי עם נשים וקשה לי עם גברים - כי שום מערכת יחסים שלי אינה שלמה עקב המצב הזה. האם זו תופעה מוכרת?

15/08/2005 | 15:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ג, שכחת לציין את מינך, מה שמאוד קריטי בהתייחסות לשאלתך. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

17/08/2005 | 09:46 | מאת: ג

17/08/2005 | 09:52 | מאת: ג

תודה

17/08/2005 | 13:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ג, קיימות וריאציות שונות של ביסקסואליות. לעיתים הקשר הרגשי חזק יותר עם בני אותו מין והמשיכה המינית חזקה יותר לבני המין השני ולעיתים ההפך. הדבר מאוד אינדיבידואלי והוא תלוי בצרכים ובחסכים שלך שלא סופקו ע"י הורייך. כדי ללבן זאת יש צורך כמובן בייעוץ אינדיבידואלי פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים