בילבול!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/01/2007 | 11:18 | מאת: רון

שלום לך! אני בחור בן 24. לפני שנה עברתי התקף חרדה(פעם אחת).ההתקף חרדה התרחש כאשר ישנתי.שבוע לפני ההתקף , התברר שיש מישהו בעבודה שלי שהוא ביסקסואל. בשבוע הזה בוא דיבר איתי על כל מיני מחקרים,על הומופובים וכו'וכו'.ההתקך התרחש באותו שבוע שדיברתי עימו.קמתי בבהלה באמצע הלילה.בהתקף היה משהו שקשור עם גברים(לא זוכר בדיוק מה?).בבוקר הייתי צריך ללכת לעבוד. כאשר נסעתי ברכב,הרגשתי דופק מואץ ורגליים רועדות ,שאני לא יכול לשלוט בהן!!.יום למחרת ניסיתי להבין מה קרה לי בלילה?? עד היום (שנה שלמה) לא הצלחתי להבין מה קרה לי.אני מאז ומתמיד נמשכתי אך ורק לנשים.בחשיבה מינית גברים ,אף הגעילו ודחו אותי. אבל אחרי ההתקף הזה ,מספר שבועות אחרי ההתקף , התחלתי לפנטז ,בעל כורחי על גברים. זאת אומרת שאחרי שנה כאילו משהו קרה לי בחיים. אני עדיין לא יודע איך להגדיר את זה , אבל כרגע ,זאת אומרת מהשנה האחרונה יש לי משיכה מינית לגברים.הבעיה היא שהמשיכה ,היא רק משיכה מינית.אין לי שום רגש ולא נראה לי שאני יכול להתאהב בגבר.כיום אני מטופל אצל פסיכותרפיסטית. שנה שלמה של בילבול,מה קרה לי ולאן אני מנתב את עצמי? תודה רבה מראש

21/01/2007 | 14:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רון, לפי תיאוריך, התקף החרדה שלך ביטא כנראה פאניקה הומוסקסואלית ואכן בשלב מאוחר יותר גילית את משיכתך לגברים, משיכה שכנראה הדחקת עד לאותו מפגש עם הבחור הביסקסואל בעבודה והשיחות עימו. אני מניח שאותו מפגש היווה "טריגר" לפריצת המשיכה ההומוסקסואלית שלך למודעות, דבר שעורר אצלך חרדה עזה. אני ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא: http://giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html ומקווה שבעקבות קריאתו תצליח ליהנות ממין עם גברים ונשים. קורה לעיתים קרובות שהמשיכה אל בני אותו מין, בעיקר בתחילתה, היא משיכה פיזית גרידא, ללא מעורבות רגשית. לפעמים היא נשארת כזו, משום שהתאהבות בגבר אחר נתפסת ע"י האדם כמאיימת יותר על הדימוי הגברי מאשר מגע מיני מזדמן. על כל פנים, אני מציע לך לעבד מבחינה רגשית בטיפול שלך האם הגילוי החדש מאיים על הגבריות שלך ולהגמיש את תפיסתך לגבי גבריות ונשיות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים