המלצה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/01/2007 | 00:00 | מאת: שני

קיבלתי היום רשימה של פסיכולוגים מת"א ממכון רותם שעובדים בהסדר עם כללית , אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מתוך המטפלים הנ"ל שמתמחה בין היתר בטיפול קוגנטיביי התנגותי. אבינר יסכה, ארסט גון, בילסקי ורדה, גורביץ עופר, כרמי מנחם, זהבי תמר, סיני יעקב, עפר כרמי דורית, רוזנפלד מירים, רולר ענבל, שרון עמוס, עמיחי גיל, אמיר בוים רינת, כץ יניב, בילסקי ורדה. תודה מראש

21/01/2007 | 14:04 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים