ידיד הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/08/2005 | 00:12 | מאת: .

ידיד שלי הומו אך הוא גדל בבית שבו לא מקבלים את זה כדבר נורמלי{לא בית דתי} לכן הוא מרגיש רע עם עצמו מתרחק מהחברה ולא מוכן לדבר על הנושא.הוא מכחיש שהוא הומו ואם מדברים על נושא זה הוא עושה את עצמו נגד זה{כדרך הוריו} אך אני יודעת בודאות שהוא הומו.איך אני יכולה לגרום לו להפתח לנושא ולהתקרב יותר לחברה במקום להתבודד? -תודה.

15/08/2005 | 15:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, דווקא לגברים הומואים יש צורך עז בחברה טובה מהמין הנשי (מאמר על כך תוכלי לקרוא כאן: http://www.zarut.com/shrink-friendly/a27.asp) ולכן באמת יש לך תפקיד חשוב. את בהחלט יכולה לספק לידידך תמיכה רבה בהגשמת נטיותיו המיניות ע"י הבהרה שאת מקבלת אותו כמו שהוא. את יכולה לעשות זאת בצורה עדינה ע"י התעניינות אם הוא פגש מישהו, ע"י יזימת יציאות משותפות למקומות בילוי חברתיים של גייז (כמו בתי קפה שהם גיי-פרנדלי) - הכול בהתאם לטעמו (לא כל ההומואים מעדיפים לבלות במקומות כאלה). תפקידך חשוב מאוד כי את מהווה את החוליה הלגיטימית המקשרת עבור חברך בין העולם הסטרייטי והעולם ההומואי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים