לא בטוח לגבי הזהות המינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/12/2006 | 23:22 | מאת: אנונימוס

השלמת את המבחן: IAT על נטייה מינית הנה סיכום התוצאות של הביצועים שלך במבחן לפי התוצאות שלך, יש לך אסוציאציה חזקה בין הטרוסקסואלים לטוב ובין הומסקסואלים לרע, בהשוואה לאסוציאציה שיש לך בין הומוסקסואלים לטוב ובין הטרוסקסואלים לרע. זה בעיקרון מה שיצא לי במבחן זהות מינית שעובד על אסוסיאציות חבויות. מה התוצאה אומרת? אני בן 15 תמיד אוננתי על בנות עד שהגעתי לגיל הזה ועכשיו אני מבולבל

19/12/2006 | 07:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימוס, עושה רושם שעשית עבודה טובה מאוד בלבלבל את עצמך ;-) תוצאות המבחן, כפי שמנוסחות כאן, לא מובנות לי. את המבחן הפשוט והאמין ביותר לנטיותיך המיניות אתה יכול לעשות לעצמך: אם אתה נמשך ויזואלית ומסתכל ברחוב או בכל מקום אחר אחרי בנות ומפנטז עליהן, אז אתה סטרייט; אם אתה מפנטז רק על בנים, אתה גיי, ואם אתה נמשך לבני שני המינים, אז אתה ביסקסואל. ספקות באשר לזהות המינית שכיחות מאוד בגילך והשאלה החשובה היא מה הביא אותך לעשות את המבחן הזה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים