מה לעשות??

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/11/2006 | 21:21 | מאת: בסרט רע

שלום רב אני בחורה בסוף שנות העשרים המתגוררת עם החבר (30+) כבר מספר שנים חיי המין שלנו תמיד היו "דלילים" ואני זו שצריכה ליזום ברוב הפעמים לאחרונה גיליתי כי הוא צופה נלהב וקבוע של סרטי טראנסג'נדרים וכן גיליתי שהוא מנוי באתר הכרויות המפגיש עם טראנסג'נדרים שם הוא מגדיר עצמו כאדם מיני אשר" לאחרונה גילה את הדבר הסקסי ביותר בעולם- WOMAN WITH A BIG MENHOOD="בחורה" עם זין גדול" כמו כן הוא מציין שם שהוא חושב על מפגש מסוג כזה כל היום, כשניסיתי לשוחח איתו בעדינות על הנושא (דיברתי איתו רק על הסרטים שהוא צופה בהם-לא היה לי אומץ להגיד משהו על המנוי שלו באתר) נתקלתי בחוסר סבלנות-כעס ובנסיונות חוזרים לשנות את הנושא השיחה הסתיימה בכך שהוא טען כי הוא רק צופה בסרטים לטענתו הוא מסתכל על בחורות עם דילדו (אני יודעת שזה לא נכון) ואיננו מעונין לממש איתי פנטזיה מסוג זה. בנוסף הוא טען שגברים מגעילים אותו ושקוקסינלים זה מוזר אני המומה ומבולבלת מן הגילוי ומחוסר הכנות האגו הנשי שלי פגוע ואני מפחדת שיום אחד הוא יחליט "לצאת מהארון" מה ההיבט הפסיכולוגי העומד מאחורי משיכה לטראנסג'נדרים? האם לדעתך הוא סוג של הומוסקסואל בהכחשה? האם כדאי לי לחתוך את היחסים בינינו? אשמח לתגובה-תשובה בהקדם בתודה מראש

27/11/2006 | 07:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני מבין מאוד את המבוכה שמשיכתו של חברך לטראנסג'נדרים גורמת לך וגם לו. משיכה זו אינה מעידה, בהכרח, על הומוסקסואליות, אלא שכיחה בקרב הטרוסקסואלים רבים. במזרח הרחוק יש ביקוש עצום ל-Lady Boys ע"י גברים, שלכאורה, לפחות, הם סטרייטים, כלומר, מקיימים במקביל יחסי מין מספקים עם נשים. אני חושב שניתן לפשט חלק גדול מהתסבוכת ומהמבוכה, אם תתעלמי לרגע מהשאלה למי חברך נמשך ותתייחסי לעובדה המצערת שחיי המין שלכם דלילים ואת זו שצריכה ליזום אותם. עובדה זו צריכה להדליק נורה אדומה בכל יחסים, זה גם נושא מתאים יותר לשיחה ביניכם ולאור נורה זו יש לקבל, לדעתי, החלטה על המשך היחסים, בין אם חברך צופה בסרטים של גייז, של נשים אחרות, נמשך לנשים או לגברים אחרות או לא משנה מה. פנזטיות יש לכולם - במציאות בשורה התחתונה חיי המין שלכם אינם מספקים אותך, זה פוגע בדימוי העצמי שלך כאישה ואין סיבה שתחיי עם זה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים