פנטזיות מיניות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/11/2006 | 16:58 | מאת: עידן

שלום אני בן 18. הבעיה שלי קשורה לפנטזיות שלי, פנטזיות האוננות שלי. הדברים שאני חושב עליהם כשאני מאונן ו"משפיך" הם גברים ענקיים(לעיתים דמינויים, לעיתים שחקים מפורסמים- למשל, ניקולה וויציץ', ולעיתים אף אנשים שאני מכיר או חברים, אך אף פעם לא חברים קרובים מדי או בני משפחה) שבולעים אותי, שרומסים אותי בנעליים גדולות או יושבים עלי, שמחזיקים אותי בכפת ידיהם הגדולות. אני אוהב לדמיין שאני בתוך המעיים שלהם. אני גם אוהב להימצא בסביבה של אנשים גבוהים וגדולים, להשוות אותי אליהם. לעתיים אני אפילו מדמיין חיות שבולעות אתוי, אבל זה נדיר. כל הדברים האלה גורמים לי לגירוי מיני. אני רוצה לציין כי הפנטזיות מסתכמות בזה- לא מגרה אותי להתנשק עם אף אחד מהגברים האלה, אפילו קצת דוחה...בטח שלא לקיים יחסי מין. עוד יש לציין שהדמיון אף פעם לא הפוך- לא מגרה אותי ואפילו דוחה אותי לדמיין את עצמי בתור ענק\אוכל אדם. הגובה שלי ממוצע ואני שמח מזה, קיוותי לא לביות גבוה. בחיי היום יום- אני סתם בחור, יש לי חברים, חברות- לחלקן אני נמשך. הסימן החיצוני היחיד יכול להויע כאשר אני אפגש או אראה מישהו גבוה או אבוא אותי במגע כלשהו- אז עלולה להיות לי זקפה. אני מבולבל בזהות המינית שלי. האם אני הומוסקסואל? אני לא יודע עם המידע שנתתי לך מספיק כדי לאבחן, אבל הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על העניין, מה יכולות להיות הסיבות להתנהגות כזאת, והאם יש דרך להפסיק את הפנטזיות האלה- כי אני מרגיש שהן מפריעות לי קצת. תודה מראש. עידן.

27/11/2006 | 06:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

עידן היקר, אם תגלוש באתרי סקס ספציפיים, לפי מילות מפתח הלקוחות מעולם הפנטזיות שלך, תגלה שהן כלל לא חריגות. בסה"כ אני רואה לפני בחור צעיר, רגיש ועדין שכמה לחוזק ולעוצמה של איזה מאצ'ו גברי ועל מנת לחוש את החוזק הזה יש גם מרכיבים שלכאורה, מבחינה חברתית, קשורים בהשפלה (כמו הדריכה). זו כן פנטזיה הומוסקסואלית, אך כדי לבדוק את זהותך המינית יותר לעומק, עליך לשאול את עצמך מה עושה לך את זה סתם כך ברחוב? על איזה גברים או נשים אתה מסתכל? מי ביום-יום ולא רק בעולם הפנטזיות מושך אותך ויזואלית? וכמו שאתה אומר, אבחון מבוסס יותר יכול להיערך ע"י איש מקצוע גיי-פרנדלי. אפשר להעמיס על כל פנטזיה חריגה אין סוף פרשנויות פסיכואנאליטיות, שכבודן במקומן מונח, אך במקביל אפשר גם ליהנות מהן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים