דילמונת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/11/2006 | 16:33 | מאת: אסף

אממ, קצת מביך, אבל אני מכור לשיחות סקס דרך הטלפון. אנשים נורא מחמיאים ומתלהבים מהקול שלי, ואני מתגרה במהלך השיחה, אבל כ"שנגמר" אני ישר מנתק ולא מבין למה אני עושה את זה. גם יש מישהו שכל כמה חודשים שולח הודעה, יזיז טלפוני, אף פעם לא נפגשנו כי לא רציתי (חששתי מדחייה), ולפני יומיים הוא שלח לי הודעה ורציתי לסנן, אבל למחרת התקשרתי אליו. אוף. למה זה? איך אני מפסיק את זה? כדאי להפסיק? האם זה נורמלי?

14/11/2006 | 19:20 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסף, אתה לא צריך להרגיש נבוך. התופעה הרבה יותר שכיחה ממה שנדמה. בשיחות סקס, כמו בצ'אט (ללא כוונה אמיתית להיפגש) או בסייבר סקס, מרכיב הדימיון עובד שעות נוספות ולא נותן למציאות להפריע לו. בנוסף, כל האמצעים הללו אכן ממלאים תפקיד חיוני בהגנה מפני פגיעה אפשרית כתוצאה מדחייה במפגש פנים אל פנים. כל זה לגיטימי בעיניי, אפילו טבעי ונורמאלי, כל עוד קיימת מעין הסכמה מראש (בשתיקה או לא בשתיקה) של שני הצדדים שבכך מסתכמת האינטראקציה ביניהם. אם אתה מבטיח לצד השני להיפגש "בתמורה" לסקס טלפוני ואח"כ מנתק, אנחנו כבר נוטשים את תחום הפסיכולוגיה ועוברים לתחום המוסר והאתיקה - דבר שהוא לא בדיוק בתחומי הפורום הזה. מה שבתחומי הפורום הזה הוא הפחד שלך מדחייה שמונע בעדך לפגוש אנשים פנים אל פנים ואת זאת, חוששני, יש לעבד בטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים, רצוי עם מטפל גיי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

14/11/2006 | 23:02 | מאת: אסף

אבל כאילו.. מצד אחד הורמונים והכל, מצד שני אני לא רוצה להיפגש עם אנשים לסטוצים, זה ריקני ולא ממלא. אז איך מגיעים לאיזון? מוצאים חבר, נכון, אבל זה לוקח זמן.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים