בילבול בין משיכה נשים לנשים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/11/2006 | 14:38 | מאת: הדס שימי

חברה שלי בגיל 21, חושבת שנמשכת לנשים, היא מאוד מבולבלת. אין לה חבר בגלל שלא יצאה לה ליצור קשר עם גברים. מנסה למצוא חבר (דרך המכרים שלה) בכדי לבדוק את עצמה. יש לה קושי בהתקשרות עם אנשים. יש לה הרבה חברות ומעט ידידים אבל היא טוענת בגלל שהיא היוזמת ולא הם. האם היא צריכה לקבל טיפול פסיכולוגי? האם יעבר לה לאט לאט עם זמן? האם להיות בדיכאון קל מהמצב הזה הוא רגיל? האם דיכאון בגילאי 20 זה משהו רגיל? דרך אגב היא ילדה מקסימה, פקחית וכחמה. יש לה 680 בפסיכומטרי ומתכוונת ללמוד באוניברסיטה אחרי צבא . רב תודות הדס

09/11/2006 | 21:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום הדס, דיכאון בגיל 20 הוא תופעה די שכיחה, גם ללא קשר לנטייה המינית, אם כי ברור שמשיכה לבנות אותו מין עלולה להעצים את הדיכאון בגלל ההשלכות החברתיות והנורמות החברתיות שחברתך הפנימה. עם זאת, חברתך עדיין צעירה מאוד וטוב תעשה אם תחפש אחר זהותה בשני הכיוונים. ואולם, מצב דיכאוני רחוק מלהיות המצב האידיאלי לערוך את החיפוש הזה ולכן הייתי ממליץ לה לפנות לייעוץ מקצועי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים