תודה רבה לכל מי שנותן תגובות ועזרה..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/11/2006 | 14:43 | מאת: מישהוא-אריאל

תודה לכל מי שנותן תגובות ועזרה.. אתם עוזרים לי מאוד להתמודד איתי היתי רוצה להודות במיוחד לד"ר רובינשטיין על העצות הטובות והאתרים. אני עכשיו מחפש את ההתחלה של כל זה... כאילו איך התחלתי עם זה... בכיתה ה' התחלתי להיכנס לאתרי פורנו של בנים (להזכירכם מהתגובות הקודמות שלי..) יש סיכוי שזה קשור לזה שבכיתה ה' (אותה שנה!) התאהבתי בילדה ממבט ראשון היא היתה בכיתה שלי ואהבתי אותה עד עימקיי נשמתי. חשוב להזכיר שלא היתי הילד די חנון אפשר לומר.. בקיצר, הילד הכי "מוקבל" בכיתה הציע לה חברות והיא הסכימה כמובן (איך לא הוא היה הילד "המקובל"..) ששמעתי את זה נשבר לי הלב ולאחר כשבוע או משהוא כזה נכנסתי לדיכאון עמוק שנמשך כמה חודשיים. זה התבטא בזה ש: 1) לא היתם רואים אותי מחייך רוב הזמן..(מה שאני רגיל לעשות...) 2)גידלתי שיער ולא ממש היה אכפת לי איך הוא נראה 3)רוב הזמן היתי כועס 4 והכי חשוב) כל הזמן חשבתי עליהם מתנשקים או ביחד.. בזמן הדיכאון התחלתי להיכנס לאתרים של בנים. השאלה שלי עם יש קשר בין השברון שלי לזה שהתחלתי להיכנס לאתרי פורנו של בנים?? אשמח לתגובות... מישהוא- אריאל,שמי האמיתי...

08/11/2006 | 17:20 | מאת: מיכאל

שלום אריאל אני ממש לא מבין מה הקשר בין שני הדברים. לפעמים אירועים קורים בצמידות אחד לשני גם בלי שיש בינהם קשר סיבתי. לי זה נראה קצת מוזר שמישהו נכנס לאתרי פורנו בגיל כל-כך צעיר, כתה ה!, אילו היו לי ילדים בגיל הזה ובעצם גם בגילך, הייתי מונע מהם ככל יכולתי להיכנס לאתרים כאלה, כלומר מתקין תוכנת סינון במחשב המשפחתי. אולי זו עמדה שמרנית מצידי, למרות שהיא כנראה מקובלת. בברכה מיכאל (לא שמי האמיתי)

08/11/2006 | 18:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אריאל, באופן ממוצע, גייז - בעיקר מתבגרים - נוטים יותר לדיכאון מאשר סטרייטים בגלל ההתמודדויות המיוחדות העומדות בפניהם. לפי תיאוריך, ייתכן מאוד שהייתה לך נטייה מוקדמת לדיכאון מגיל צעיר מאוד, אך לא הנטייה המינית גורמת לו אלא ההשלכות החברתיות שלה. על כל פנים, דווקא בגלל הנטייה לדיכאון חשוב מאוד שתפנה למטפל גיי-פרנדלי שילווה אותך בשלב הקשה מאוד של גיל ההתבגרות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים