עוד שאלה... אשמח לתגובות..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/11/2006 | 20:18 | מאת: מישהוא

כפי שהזכרתי בתגובה הקודמת אני בן 14. קיבלתי תגובה על "למה אני לא רוצה להיות הומו.." אז זהו, שהנה הסיפור... בחופש הגדול אמא שלי גילתה את הנושא באיזה שיחה שהתכתבתי עם ידידה שלי. היא אמרה לי שאני לא ילך בדרך הזאת של ההומואים וגם חלמתי כל חיי שאני אתחתן עם אישה ויביא ילדים... שאלות: 1.איך אני יכול לשכוח את כול הבנים ולהכניס לראש שלי בנות??? (חשוב להזכיר שאני מחפש סקס באינטרנט אני ישר חושב על אתרי של בנים...) 2. איך אני יכול לזהות הומו בשכבה שלי??? (אני לא רוצה ללכת לאתרי הכרויות כי אני מפחד מפדופילים וגם, בואו נגיד, שאני לא הילד הכי מקובל..) אשמח לתגובות.. מישהוא

07/11/2006 | 23:28 | מאת: מיכאל

הי מישהוא... נחמד שמישהו מגיב למה שאני כותב לו...:) אמא שלך אמרה לך לא ללכת בדרך הזו של ההומואים. נו, טוב, אבא שלי אומר לי את זה כל פעם שאני נפגש איתו. אם אתה לא נמשך לנשים, הוא אומר, אז אני לא יכול לצפות ממך שתתחתן, אבל לפחות תתנזר מגברים, ותפחית עם הסיגריות. (אה, זה לא קשור בעצם, אבל גם את זה הוא אומר לי כל פעם שאני נפגש איתו) האמת היא שאני מבין את אמא שלך, כי החיים של הומואים באמת יותר קשים, בעיקר אם הם לא גרים בתל-אביב, אבל זו הדעה של אמא שלך, ולפעמים ההורים שלנו נותנים לנו עיצות שאנחנו מקבלים ולפעמים אנחנו נאלצים למרבה הצער לא לקבל את העיצות של ההורים שלנו. לגבי חתונה וילדים...זה אפשרי, וזה קורה להרבה הומואים. יש הרבה אפשרויות והסדרי חיים שאנשים מוצאים כדי להביא ילדים. האופציה של האימוץ היא אמנם רחוקה מלהיות פשוטה היום, אבל אתה יכול להכיר בחורה לסבית, שרוצה שלילד שלה יהיה אבא ולגדל איתה ילד למשל. אבל, מה אתה חושב על זה עכשיו בכלל? אתה בעצמך עדיין ילד... חשבתי לתת לך תשובות לשאלות הממוספרות, אבל אז חשבתי על זה קצת והבנתי שאני פשוט לא יודע מה לענות לך. למזלנו יש כאן בפורום מומחה לעניין, אז אני אשאיר את זה לד"ר רובינשטיין... תרגיש טוב, ובאמת תיזהר מאוד מפגישות דרך הרשת...אם כי כל עוד זה נשאר בתחום הוירטואלי בלבד ועם חבר'ה בני גילך, זו יכולה להיות אופציה....אוף, כאילו הדבר הכי טבעי היה בעולם אוטופי שההורים שלך היו יודעים על זה, והם יכלו לעזור לך לנצל את הרשת להיכרות בצורה זהירה, אבל זה הרי בלתי אפשרי...אני דווקא לא חושב שאתה צריך לפסול לגמרי...טוב, התסתבכתי... תרגיש טוב מיכאל

08/11/2006 | 07:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהוא, כאמור, ניסיון של שנים רבות ומחקרים המתעדים אותו מעידים באופן חד-משמעי שלא ניתן להכחיד את המשיכה לבני אותו מין. לא הייתי ממליץ לך לחפש הומואים בחברה הסטרייטית שלך. בגיל ההתבגרות רוב המתבגרים נגועים בהומופוביה (פחד מהומוסקסואלים המתבטא בעוינות ולעג כלפיהם) בגלל קשיים באשר לזהותם המינית שלהם עצמם ואם תיחשף בכיתתך, אתה עלול להפוך קורבן ללעג זה. כאמור, המלצתי לך היא לפעול בשני מישורים: (א) חיפוש מטפל גיי-פרנדלי שבמידת הצורך גם יערב את הוריך בטיפול ויסביר להם שהדבר אינו ניתן לשינוי ו-(ב) פנייה לקבוצת תמיכה של ארגון הנוער הגאה, שאת הקישור אליו מסרתי לך בתגובתי הקודמת - שם בהחלט תוכל למצוא נערים במצבך, ללא כל צורך להסתיר. אני מצרף כאן עוד קישור שאולי תוכל להפנות את הוריך אליו http://www.tehila.org.il/ - זוהי עמותת תהל"ה לתמיכה בהורי הומוסקסואלים שבה הוריך יוכלו לקבל תמיכה כדי לתמוך בך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים