רק חשבו על זה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/11/2006 | 20:17 | מאת: אין

פרעות של חרדים ודתיים בהומוסקסואלים תמיד יהיו לצערי הרב. אני נאלץ לבקש מכם ההומוסקסואלים לא למתוח את החבל יותר מדי, לביטחונכם ואני אומר זאתמתוך דאגה לחיי אדם. פשוט הימנעו מלקיים משכב זכר ולא כי הדרך בה אתם חיים היא פסולה או חולנית. כי פשוט יש אנשים שיכולים לפגוע ולהרוג. אז לפני שיקרה אסון שיעלה בחיי אדם תאלצו אתם ההומוסקסואלים לקחת צעד אחד אחורה. זכרו חייכם וחיי אדם חשובים יותר מכל אז שימרו על כך. בתנ"ך כתוב איסור מפורש מפי האל על איסור משכב זכר וכי יש להרוג אנשים המבצעים זאת. אז פשוט הימנעו מלחטוא את חטא משכב זכר. זכרו החטא הוא במעשה ולא בנטייה. ותרו על האקט המיני כדי שלא יקרה אסון. אנשים חרדים רדופים אחרי הדת והם ימלאו כל חוק שכתוב בתנ"ך. כולל החוק שאומר: "ואיש אשר ישכב את זכר משכבי אישה תועבה עשו שניהם, מות יומתו דמיהם בם". (ויקרא כ' י"ג). הם מאמינים בלב שלם במשפט הנ"ל ומותר להם, אך הם עלולים גם לבצע אותו. הם לא יפגינו התחשבות בהומוסקסואלים רק מפני שהם בני אדם הם יהרגו הומוסקסואלים ברגע הראשון שיהיה להם אז אל תיתנו להם הזדמנות ואל תיתנו להם סיבה לכך, פשוט הימנעו מלעבור על החטא. נכון שמאוד עצוב שהאל אסר דרך חיים שמיליוני אנשים מאמינים בו אבל החוק כבר כתוב בתורה ונאלץ להתמודד אתו. יכול והתופעה ההומוסקסואלית קיימת כמבחן. אלוהים בוחן כל אדם ואדם, הוא גם תמיד יבחון, כשם שהוא יכול לנשל מפרנסה או לגרום לאובדן במשפחה כך הוא גם בוחן אנשים דרך רגשות הומוסקסואלים שתמיד באים כאשר האדם אינו מצפה לכך. אז במקום שאנשים העובדים בקודש ינסו להבין שהאנושות תמיד תעמוד במבחן זה או אחר אבל הם ינסו לפגוע כי כך הם בסך הכל מאמינים. אז הומוסקסואלים יצטרכו לסגת לפחות לעת עתה גם אם זה אומר לא לקיים את מצעד הגאווה או לא לקיים אקט מיני זה או אחר. גם מצעד הגאווה היא דרך לבטא רגשות שכנראה לא מקובלים על המון אנשים. מצעד הגאווה מתגרה באנשים חרדים ודתיים למרות שהמצעד לא מיועד לכך. דתיים וחרדים לעולם לא יבינו את הרצון של ההומוסקסואלים להגיע לשיוויון חברתי. להם זה נראה כמו פשע כאילו הומוסקסואלים מקיימים את מצעד הגאווה כדי לחטוא בפומבי. המצב הזה נראה כמו מישהו שגונב ממתק מילד קטן אבל הילד לא מבין, הוא יכול לבכות ובאותה מידה גם לפגוע . חרדים יפעלו תמיד לפי בדת, הרי הדת זה כל מה שהם מבינים ולא יותר. אז בנתיים הומוסקסואלים יצטרכו להבין את המצב העדין שלא לומר מסוכן בקונפליקט שכנראה ימשךעוד הרבה זמן. נצטרך להיות בוגרים ולהבין את האנשים המאמינים בדת כי כמוהם יש המון. אז בנתיים נמנע מלחטוא או לסנוור לחרדים את העניים בכל מיני מצעדים, רק בשביל ביטחונם של בני אדם ברי כולנו רוצים לחיות בריאים ומאושרים. אז ככה זה לבנתיים. חישבו על זה היטב!!!!.... מצטער עם דעתי פוגעת במישהו זה הכל נתון להבנתכם!.

02/11/2006 | 23:24 | מאת: מיכאל

פרעות של ערבים ביהודים תמיד יהיו לצערי הרב. אני נאלץ לבקש מכם יהודים יקרים להפסיק לקיים את מצוות היהדות ולהתאסלם. זכרו חייכם וחיי אדם חשובים יותר מכל אז שימרו על כך.

03/11/2006 | 07:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיכאל וכולם, עדיין קשה לי מאוד להקליד, אך אני מתאמץ במיוחד כדי להזכיר לכולכם שפורום זה מיועד לייעוץ פסיכולוגי בלבד - ולא למאבקים פוליטיים (אף שבמקרים כגון אלה קשה להפריד בין השניים). בעיקרון, זהו פורום מומחה, שבו אני אמור להשיב לפניותיכם. עם זאת, בגלל הכרה בערכה של התמיכה ההדדית, אני מאפשר לכם מקום גם להגיב זה לדברי זה. ואולם, אינני מתכוון לאשר המשך הפולמוס הפוליטי בפורום והודעות נוספות בנושא לא תאושרנה. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים