אני מתחיל להקריח

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/10/2006 | 20:14 | מאת: נערי נשי

שלום לכם! אני כולה בן 25, מבחנית המראה שלי אני נראה כמו 20 גג. היה לי שיער ארוך עד לפני 4 ימים. הלכתי והסתפרתי קצוץ , פתאום אני רואה שאני קצת מקריח בקידמת הראש,במפרצים, וגם קצת באמצע הראש.אני לא מדמיין ואני במאת מקריח. זה נורא נורא מדכא אותי... אני רוצהלשדר לעולם- שאני הומו נשי, ולא שאני גברי. ודרך השיער ארוך שידרתי את זה. מה אני אעשה כעת, יש למישהו רעיונות פרקטיים, איך לשדר לעולם ( לדוגמא במסיבות גייז) שאני נשי, על אף שאני קצוץ שיער ? דבר נוסף, שיער ארוך זה נשיות בעיני. ולכן השיער הארוך היה חשוב לי מאוד, אבל מה לעשות במצב הנוכחי זה בלתי אפשרי. פתרון תרופתי/מניקוסידיל (תמיסה לשים בשיער) לא מתאים לי. הראשון גורם לבעיות בחשק המיני, השני מאוד לא פרקטי ולא ונוח. אני אישית מאוד בעד השימוש בפיאות ,אבל חושש שיצחקו על זה...מה אתם אומרים? מה נשים מקריחות שמות על הראש? מה הייתם ממליצים לי? תודה

31/10/2006 | 14:35 | מאת: מיכאל

שלום נערי נשי... אתה יכול לשדר שאתה נשי בצורת הדיבור שלך, בשפת הגוף שלך, בצורה שאתה רוקד. בכל מקרה, לא נראה לי שזה כזה ביג דיל, אם אתה באמת נשי, נראה לי שיקלטו את זה עליך די מהר. אם זה כל-כך חשוב לך למה קיצצת את השיער? נראה לי אגב שנשים מתקרחות שזה יחסית נדיר, מאוד מאוד סובלות פשוט. לא יודע מה הן כבר יכולות לעשות. בברכה מיכאל

03/11/2006 | 15:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נערי, אני מאמין שיש דרכים רבות לשדר לעולם שאתה נשיי, אם זה מה שאתה רוצה. כיום בהחלט ישנם גברים גבריים מאוד עם שיער ארוך ונשים וגברים נשיים עם שיער קצוץ ואפילו עם קרחת. מראה ה-skin head שכיח מאוד גם בקרב גייז וגם בקרב סטרייטים ואני משוכנע שאם אתה נשיי, יבחינו בכך גם עם שיער קצוץ. בניגוד לימים עברו, כיום שיער קצוץ, ואפילו קרחת, אינם מהווים עוד מקור לרגשי נחיתות ותסביכים עם כניסת המראה הזה לאופנה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים