המירוץ אחרי הגבר הגברי..........

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/10/2006 | 09:41 | מאת: גבר גברי

שלום ד"ר רובינשטיין ולכל המשתתפים אני מאוכזב ואפילו מיואש כבר ממה שעיני רואות במועדונים אני לא תל אביבי לאחרונה עזרתי אומץ ואמרתי לחברי בואו נבלה בעיר הגדולה חשבתי שבעיר הגדולה ת"א אני אפגוש בהומואים לרוחי ולטעמי כי חשבתי שיש יותר מבחר בעיר הגדולה,מאשר בעיר השמרנית שאני גר בה. ואכן יש יותר מועדוני גייז ויותר חופשיות בת"א ,אבל כאשר עמדתי עם חברי בכניסה למועדון אחד המפורסמים בת"א ראיתי מחזה שלי אישית היה קשה לראות,(אולי זה ישמע רע ומבקר אבל בשביל זה אני מתייעץ כאן). ראיתי מליונים של גברים נשיים( אוחצ'ות בהגדרת העם) כולם דומים אחד לשני רזים כמו רבע עוף תסרוקות מגולחות על ראשם ונמוכים ,בקיצור גברים בלי טעם וריח לדעתי. ממש נבהלתי אמרתי לחברי אולי בפנים המצב יהיה שונה נכנסנו ומה שראיתי בפנים היה יותר קשה ממה שראיתי בחוץ. נשיות במיטבה בלי טיפה של צל גברי באיזור. זה מייאש שכל הגברים הגבריים מתחבאים בבית ומה שבחוץ רואים זה את ההומואים האופיינים,מקפצים בנשיות. יתכן ולעיתים רחוקות יכנס גבר גברי אז כולם יקפצו עליו,כי אין הרבה כאלה. מה עושים אני כבר מיואש ,במקומות הבילוי יש אוחצות . למה אין בארץ איזשהו מועדון יותר איכותי עם גברים הומואים אבל לא כאלה נשיים עד היום היו לי הרבה בני מיעוטים ואני לא מתבייש בכך מכיוון שהם גבריים ,ואלה הגברים שאני מחפש בכלל אני מאוד פתוח בעניין בני המיעוטים כך שאין לי בעיה עם זה. מה ניתן לעשות ד"ר רובינשטיין ? הגברים הגבריים מתחבאים בבית ,ארוניסטים ותאמין לי שאני לא מכליל כי כל פעם שאני נגש למועדון או פאב אני נתקל בנשיים וזה גורם לי לא לצאת יותר למועדוני גייז. בכלל זה מייאש אותי שכל כך קשה למצוא גבר גברי רגיל בלי הרבה בקשות מיוחדות.

21/10/2006 | 11:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גבר גברי, אם אינני טועה, כבר פרסמת כאן הודעות רבות, שהמכנה המשותף שלהן הוא חוסר שביעות הרצון שלך מעולם הגייז. לא חסרים הומואים גבריים (אולי לא סופר-מאצ'ואים אך לפחות סולידיים), יכול להיות שהאוכלוסייה שמגיע למועדונים היא בעלת מאפיינים מסוימים, אולי מוחצנים יותר, אולי נשיים יותר (מהכרות עם מטופלים גייז שלי שהולכים למועדונים, גם זה בהחלט לא נכון), אך להערכתי, מתוך הומופוביה עצמית עמוקה שלך, אתה יוצר לך כל מיני קטגוריות מתוך פיסות מציאות שונות ולא נותר לי אלא לחזור ולהמליץ לך לפנות למטפל, רצוי גיי-פרנדלי, שיעזור לך לחיות יותר בשלום עם עצמך ואז ייתכן שתהייה יותר סובלני ופתוח כלפי הסביבה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים