סקס,פאן ושום דבר..........

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/10/2006 | 17:51 | מאת: גבר השנה

שלום ד"ר רובינשטיין דיברתי איתך כמה פעמים ויעצת לי לצאת למקומות להכיר לא לנעול את עצמי בבית להיות פתוח לכל סוגי הבילויים ואכן זה בהחלט טוב רק שעולה הרבה כסף:))) במיוחד האלכוהול. לאחרונה התידדתי מאוד עם בחורה לסבית ובת זוגתה אנחנו יוצאים הרבה ביחד ,נחמד לי בחברת הלסביות כידידות. אני רואה אבל את צורת החיים שהן חיות וזה די מזעזע אותי, קשר על בסיס סקס,מסיבות , אלכוהול. ומעבר לזה לא הרבה לדעתי הקשר מאוד שטחי וריקני ביניהן. אני מכיר עוד מכרים משותפים גייז ואכן גם אצלם המסיבות הפאן הוא החלק המרכזי בחיהם. מה שעוד מפריע לי שבמהלך המסיבות כולם נוגעים בכולם כולל אלה שיש להם בני זוג וזה מעצבן. לי אם היה בן זוג והיו נוגעים בו בצורה כזאת הייתי מתפרץ על זה שנגע בו, ואילו אצלם אני רואה שזה לא ממש מפריע והם לוקחים את זה באופן טבעי. תראה אולי אני מכליל קצת אבל בקרב הגייז והלסביות זה ידוע שהסקס הוא חלק מאוד מרכזי מחייהם וגם המסיבות הפרועות ללא המעצורים,ואין דרך אחרת להכיר חוץ מלהשתתף באותם מסיבות פרועות,זה אולי נחמד מידי פעם אבל לא באופן קבוע,אני מרגיש המון שטחיות והמון חוסר רציניות ביחסים ביניהם ,חיים מרגע לרגע נהנים עכשיו ולא חושבים על מעבר לי קצת קשה בדרך חיים כזאת מה אתה אומר?

15/10/2006 | 17:36 | מאת: מיכאל

היי גבר השנה תגיד השתתפת בתחרות והכתירו אותך? תשמע, חשבתי בהתחלה להציע לך את האינטרנט כמקום להיכרות שלא דורש לצאת למסיבות פרועות ושאפשר להכיר בו קצת יותר לעומק, ואז נכנסתי לאטרף דייטינג כמדי יום והסתכלתי בצ'אט הכללי( לא סטוצים), ואז הגעתי למסקנה שזה נראה כאילו הדבר היחיד שאנשים מחפשים שם הוא סקס בלבד. .זה גם מעניין שאתה רואה אנשים בצ'ט מחפשים סקס בצורה הכי גסה שיכולה להיות ואז אתה נכנס לכרטיס שלהם, וזה נראה כאילו הם בתולות צנועות שרק מחפשות חתן. מצד שני, אתה בטח כבר יודע את זה. אני חושב שהתרבות שלנו גם הסטרייטית וגם ההומואית הפכה לניהלסטית. נראה לי שדי נהרסו הרבה מהערכים שהחברה הייתה בנויה עליהם, ואני חושב שזו טוב-מאוד שחלק מהערכים האלה נהרסו, אבל לא נראה שצמחו אחרים במקומם. ובכל זאת, אפשר להשיג גם מעבר לסקס ולפאן... נסיים בברכת בהצלחה האהובה על ד"ר רובינשטיין... בהצלחה מיכאל

16/10/2006 | 00:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גבר השנה, אם אני מקשר נכון בין הפניות שלך לפורום, כולן סובבות סביב האנשים הסובבים אותך. את הזולת איננו יכולים לשנות, אך אנו בהחלט יכולים לבחור סביבות שמתאימות לנו. לא חסרים הומוסקסואלים שאינם מסתובבים במועדונים ובמקומות מפגש "פרועים", אך איך שהוא אתה תמיד מוצא את דרכך למקומות הללו ומתלונן על סוג האוכלוסייה. אולי הגיע הזמן לבדוק מה יחסך למקומות הללו? מה יחסך למיניות בכלל? איך אתה מוצא תמיד דרך למקומות מסוג זה ומתלונן עליהם? אני משער שקיים בך יחס אמביוולנטי (דו-ערכי) לגבי מיניות וזוגיות ויש משהו במקומות המתירניים הללו שמושך אותך ומצד שני, הצורך שלך בביטחון ובקשר יציב גורם לך להירתע מהם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים