שאלה בקשר לזעה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/10/2006 | 23:08 | מאת: יעקוב

שלום דוקטור, אני בן 15 ואני מזיעה בישבן הרבא הרבא ממש הרבא בלי שאני מיתאמץ חשוב לצייין כי אני כן מאונן עושה ביד העים זה קשור לזה? תודה יעקוב

08/10/2006 | 09:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יעקוב, אני בטוח שאין קשר בין העובדה שאתה מאונן ובין ההזעה בישבן, אך אני מציע לך לפנות לפורום העוסק ברפואת עור או לרופא עור. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים