דכאון ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/10/2006 | 17:19 | מאת: דיכי

... אני מניח שברור לשנינו כי זה כמעט ובלתי אפשרי להביא אדם כזה לטיפול תרופתי מינימלי כפי שאתה מתאר... זאת אומרת שהמצב דיי "סופי" (או שמא סופני ?) במובן מסויים..

06/10/2006 | 10:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דיכי, כבר ראיתי רופאי משפחה מצליחים במקום שבו פסיכיאטרים נכשלו, אך אתה בטח מכיר את אביך יותר טוב ממני. ייתכן שבשלב זה אביך פיתח מספיק רווחים מישניים מהדיכאון, כך שלא "משתלם" לו לפנות לטיפול, אך בהחלט קיימת אפשרות שכאשר האיזון הזה יופר ותחול החמרה בהרגשתו היא תביא אותו לשקול מחדש פנייה לרופא המשפחה לפחות. על כל פנים, הואיל ואתה זה שפונה - המסר שלי אליך הוא, כאמור, שדיכאון מסוג זה היה מתפרץ ללא קשר לגילוי אודות נטייתך המינית, כך שהסר אשמה מעל לבך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים