למה אני מוצא גברים כאלה?!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/09/2006 | 13:49 | מאת: עניין של זמן

שלום ד"ר רובינשטיין ושנה טובה רציתי לשתף אותך בחויות לא כל כך נעימות שאני נתקל בהן. אני מכיר כמה גברים צעירים שקיימנו יחסי מין על בסיס קבוע ברגע שנודע לי על מצבם הפסקתי את המפגש איתם אני מדבר על בחורים צעירים בני 18-22. אחד מהם שיכור כמעט על בסיס קבוע והפסקתי את הקשר איתו לחלוטין אחד הפך להיות נער ליוי וגם איתו הפסקתי את הקשר ואחד היה עצור בכלא לתקופה ארוכה שגם איתו אין לי קשר יותר כמובן שהיו לי גברים בלי כל המגרעות האלה,אבל אני שואל אותך איך זה יתכן שגברים נחמדים כאלה וצעירים יורדים לשפל שכזה? בכלל כיום מאוד קשה למצוא ולהכיר גברים שאתה יכול להיות מוגן ובטוח שאתה יכול לסמוך עליהם. אני יודע שמסע החיפושים לא קל ובדרך נפגוש גם כאלה שלא נרצה להיות בחברתם מה בסך הכל ביקשתי להכיר גבר רגיל נורמלי שלא אגלה אצלו איזה עבר שחור ומסתורי ותמיד זה בא במפתיע ביום אחד מגלים דברים נוראיים. מה קורה לגברים היום? אני יודע שקיימים גברים רגילים ונורמלים אבל מאוד קשה למצוא אותם.

04/10/2006 | 08:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עניין של זמן, מהודעותיך הקודמות אני מבין שאתה נושא עמך תסכולים מתסכולים שונים סביב ניסיונותיך להכיר חבר. להערכתי, מקור התסכולים הללו הוא פנימי וכפי שהמלצתי לך מספר פעמים, יש לטפל בו טיפול פסיכולוגי אישי פנים מול פנים אצל מטפל גיי-פרנדלי. ברור, שכאשר אתה מחפש בן-זוג באתר הכרויות המיועד לקהל הרחב (בניגוד, למשל, לתא סטודנטים גייז באוניברסיטה), אתה פותח את עצמך לכל המגזרים באוכלוסייה. יכול להיות שמרוב נואשות להכיר מישהו השיפוט שלך התערפל והמסננים שלך לא עבדו כראוי בשלבי הניפוי הראשוניים. עדיין הרוב המכריע של הגולשים באתרי הכרויות אינם נערי ליווי ולא ישבו בכלא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים