קשה לי למצוא חברה שמתאימה לי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/09/2006 | 14:56 | מאת: עניין של זמן

שלום ד"ר רובינשטיין כבר כמה שנים שאני נמצא בבעיה שקשה לי למצוא חברים בקהילת הגייז אני מאוד ליברלי מקבל את כולם את הנשיים והקוקסינלים וגם בעבר התנדבתי למען נערים שסולקו מביתיהם בגלל נטיותם המיניות. תמיד וגם היום אני מתחבר לבנות .סטרייטיות ,לסביות והן החברות הכי טובות שלי ואני לא רואה משהו פסול בכך. העניין הבעייתי שקשה לי להתחבר להומואים נשיים, זה גורם לי דחייה מסויימת גם למועדונים או פאבים אני לא אוהב לצאת כי אני די נרתע מהנשיים,אני לא מצליח להיות חלק מהם או להשתלב איתם(כל הסלנג ההתנהגות והמראה החיצוני מאוד לא מדבר אלי) ברגע שאני יוצא למועדון אני מרגיש תוך כמה דקות קלסטרופוביה ואני חייב לצאת כי אחרת זה ממש סבל בשבילי. אני לא חושב שאני הומופוב עברתי את התקופה הזאת,אני באמת מקבל את כל סגנונות הגייז ולא בא לשפוט אף אחד, אולי אני פוחד להיות מזוהה עם הנשיים? למרות שלא נראה לי,אני אומנם גברי לא נראה גיי ולא איכפת לי להיות בחברת נשיים רק שפשוט אני לא נמשך אליהם. אני מחפש גברים אמיתיים גבריים כמוני שלא מוחצנים וחיים כחלק מהביצה ההומואית הזאת. זה בהחלט קשה למצוא גברים כאלה אפילו בתור ידידים ,כי כמו שאמרתי הם פחות מוחצנים ופחות נמצאים במקומות של גייז? בעבר התנדבתי בכל מיני אגודות של גייז בתקווה למצוא חברה איכותיים שתורמים למען הקהילה ושוב לא ממש מצאתי. אני מכיר כל מיני קבוצות באוניברסיטה שאולי יש אפשרות להכיר חברה פחות מוחצנים. אבל אני עסוק בלימודים ובעבודה כל היום שהזמן הפנוי היחידי בשבילי זה סופי שבוע ובסופי שבוע האלטרנטיבה היחידה זה שוב מועדונים פאבים שעד שנכנס גבר גברי שמדבר אלי עוברים הרבה מים בנהר,ולכן אני לא מתלהב לבלות את זמני במועדונים האלה. מה אתה מציע לי לעשות כיצד אוכל למצוא גברים פחות מוחצנים, יותר פרטיים שלא כל היום חיים סביב הנטייה שלהם?

21/09/2006 | 23:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, עניין של זמן, אתה מעלה סוגייה חשובה, שבזמנו כתבתי עליה טור ב"זמן הוורוד" http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a13.html והיא שאלת ההשתלבות בקהילה ההומו-לסבית. אכן, קיימת נטייה, אוטומאטית כמעט, אצל חלקים רבים בקהילה זו לראות במי שלא משתלב בה הומופוב. אני אינני סבור כך. יש מקום להרבה יותר מסגנון חיים אחד הן בעולם הסטרייטי והן בעולם הגייז. אינני יכול לומר לך היכן למצוא גברים פחות מוחצנים. מן הסתם, התאגדויות של גייז מגדירות מראש את הציר של פעילותם סביב הנטייה המינית ומקום ההכרות קובע במידה רבה את אופיה. אני רק יכול להציע לך להישאר פתוח לחוויה, לא להגדיר דברים מראש, להיות פתוח וסובלני למה שאתה נתקל בו ולקחת את הטוב מכל דבר. גם התחברות בין גברים גייז ונשים (סטרייטיות או לסביות) נפוצה מאוד ומתועדת בספרות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a27.html האוניברסיטה היא מקום פתוח יחסית עם פוטנציאל ליצירת קשרים עם אנשים תוססים מכל המינים, הגוונים, הנטיות המיניות ועוד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים