פנטזיות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/09/2006 | 16:10 | מאת: הדיוט

ככל שאני מתבגר לתוך עולם הגאה " אני כבר פחות ופחות מפנטז על דברים רגילים ויותר על שליטה קשה מאוד בעוד אני הנשלט. זה מאוד מאוד מגרה אותי . אני מפנטז דברים איומים וקשים (שליטה קשה ) .מה זה אומר עלי מבחינה פסיכולוגית?

14/09/2006 | 08:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום הדיוט, פנטזיות על שליטה בעולם ההומוסקסואלי מזוהות לפעמים עם שליטה, או ליתר דיוק, הגבריות היא זו המזוהה עם שליטה. מבחינה פסיכולוגית, בגלל תהליכי הזדהות הפיכי מגדר (כלומר, הזדהות עם ההורה מהמין השני) הומוסקסואלים רבים מאמצים לעצמם גינוני מין נשיים עוד בילדותם. הואיל וגבריות, בצורתה המסורתית, מזוהה עם כוחניות, הפנטזיות על שליטה אינם אלא הקצנה של אותן פנטזיות. כפי שאולי כבר הספקת להיווכח, הפנטזיה שלך אינה נדירה כלל ועיקר והעולם ההומוסקסואלי מציע דרכים רבות למימושה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים