שאלה לגבי הזהות שלי מהי או מה אני???????

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/09/2006 | 06:42 | מאת: בלי שם

אני ב25 כול חיי הייתי מסתובב עם בנות יוצא ואפלו נדלק עלהם משדר סטריטיות.אך ברצוני לציין שהייתי רואה סרטים כחולים כמו כול בני גלי כשהייתי צעיר הייתי מחפש את האיבר של הגבר . בשלוש שנים האחורונות אני גר לבד ויותר יוצא לי לחפש את עצמי באטרי הכריות לגברים כול טציים.אבל זאת לא הבעיה הבעיה שאני היום לכול להיות עם גבר ולחפש קשר ולא רק סקס ואם זה לא מסתדר אני יכול להיות עם אישה . ברצוני לציין שאני נראה טוב ולעולם לא היתה לי בעיה עם נשים ???? שאלה 1 -האם אני הומו או אם בכלל להתעסק עם זה? ולחיות כמו שבלי בסדקרטיות שאלה 2 -האם אנחנו בני האדם נולדים להיות עם נטיות ???

11/09/2006 | 10:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, לפי תיאוריך, נשמע שאתה ביסקסואל, כלומר, נמשך לגברים ולנשים, אך כמו ביסקסואלים רבים אתה עושה עוול לעצמך ומרגיש צורך לבחור באחד הכיוונים, בזמן שאתה יכול ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . לפי הפנטזיות שאתה מתאר וגם התנהגותך בפועל, אתה בהחלט יכול ליהנות עם בני שני המינים ואת הקשר הזוגי המרכזי בחייך לממש עם מי שתמצא איתו או איתה שפה משותפת ובסיס ליחסים לטווח ארוך. המלצתי היא לפנות למטפל גיי/בי-פרנדלי במטרה להגמיש את תפיסתך ולא להגביל את עצמך מראש ע"י מסלול "מחייב" שקבעה לך החברה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים