מתלבטת...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/09/2006 | 18:03 | מאת: עדי

אני בת 26 היו לי מספר קשרים עם גברים אבל אף פעם לא לתקופה ארוכה, ולא נוצר קשר רציני ממש. לפני חצי שנה היה לי קשר עם החברה הכי טובה שלי, שתינו החלטנו לנסות את "הסקס הנשי". זו הייתה הפעם הראשונה של שתינו. היה מדהים לשתינו, אבל היא החליטה שהיא רוצה גבר בתור חבר. ואכן היום יש לה חבר, רציני, עברו לגור יחד וכו'. ואני נשארתי לבד ונשארתי עדין החברה הכי טובה שלה. אנחנו מדברות על הכל והיא יודעת שקשה לי... היה לי יותר קשה בהתחלה, היום זה כבר יותר טוב. אני בהתלבטויות לגבי הכוונות שלי, אף פעם לא חוויתי קירבה כזו לגבר ואני לא יודעת מה זה אומר עלי. אני נמשכת מאוד לגוף הגברי אבל אף פעם לא הרגשתי עם גבר כמו שהרגשתי איתה. אני לא יודעת אם זה היה בגלל הקירבה הרגשית או בגלל המיניות הנשית.... בקיצור, אני לבד כרגע, מנסה לפעמים לצאת עם גברים, לא ממש מתקדם לאנשהו... מה לעשות? אשמח לעצות ותמיכה

09/09/2006 | 21:06 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עדי, אם את מרגישה משיכה לגוף של גבר, אז את לפחות ביסקסואלית, כלומר, נמשכת לבני שני המינים. כמו שאת רואה מניסיונך, מה שקובע, בסופו של דבר, הוא איזה אנשים אנחנו פוגשים ואיזה קשר נוצר איתם. לכן, לא כדאי לחשוב בהכללות ולחפש עכשיו אישה רק כי עד כה לא מצאת גבר כלבבך או להפך. נסי לשמור על ראש פתוח ולנסות לפתח קשר רגשי ומיני עם מי שתמצאי איתו או איתה שפה משותפת ומשיכה מינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים