אוחח..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/09/2006 | 17:19 | מאת: אסף

מה לא בסדר בי? למה לא מצליח לעבור את המחסום של הפגישה ה-3? זה השיא. אם יש פגישה רביעית, זה רק להתמזמזות. בחורים פשוט מאבדים בי עניין אחרי שתיים-שלוש פגישות. נעלמים. מה לא בסדר בי? נכון, לוקח לי זמן להיפתח, להראות התלהבות, לחייך, לבטל עכבות. ויש כאלו שעל הפגישה הראשונה כבר מתחילים עם הביקורת - שאני נראה מתנשא ואנטיפת, שאני נראה דיכאוני, לא מחייך וכו'. בלה בלה בלה. רק השבוע נפגשתי עם מישהו פעמיים. היה סבבה בפגישה הראשונה, כימיה והכל. הוא שלח SMS אחרי יום לשאול מה המצב, נפגשנו שוב יום למחרת, והוא פתאום התקרר ומחק אותי מהפלאפון. ואני לא מבין מה לא עשיתי בסדר. ועוד מישהו שנפגשנו 3 פעמים וזהו.. גם נעלם. מה לא בסדר איתי??? יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני נפגש עם אנשים רק מאתר היכרויות "אטרף"?

09/09/2006 | 10:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסף, לא, לא נראה לי שזה קשור לעובדה שאתה מכיר אנשים דרך "אטרף", כי אז הקצר היה מתרחש כבר בפגישה הראשונה ולא היה כל המשך. משהו, כנראה, מרחיק את האנשים בהמשך הקשר ואני מציע לך להקשיב היטב לאותה ביקורת שלהם, שלא נעים לך לשמוע. אתה כותב שהם אומרים שאתה מתנשא, אנטיפאט ודיכאוני. אני בטוח שאתה מקסים, אך למעשה הבחורים האלה שרטטו איזה שהוא פרופיל אישיותי שאני מציע לך להתייחס אליו בכובד ראש ולפנות לטיפול, רצוי אצל מטפל גיי-פרנדלי, שמכיר את ההוואי של עולם הגייז. אם אתה נראה לאנשים דיכאוני, קח זאת לתשומת לבך ובתור התחלה בדוק את עצמך: http://www.giditherapy.com/questionnaire/index.html ופנה לטיפול אם תוצאות השאלון מצביעות על כך. אם אומרים לך שאתה מתנשא, זו נורה אדומה שקוראת לך להתייחס אליהם. קשה לי להאמין שאנשים שתתעניין בהם בכנות, יאמרו לך שאתה מתנשא. אנשים אוהבים שמתעניינים בהם. בקיצור, נתנו לך חומר למחשבה, טוב שפנית, אל תחפש את האשם באותם אנשים, שבלאו הכי אינך יכול לשנות ונסה לבדוק מה קורה לך בייעוץ מקצועי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

09/09/2006 | 10:54 | מאת: אסף

הוא לא אמר שאני מתנשא, הוא אמר שיש לי מבט מתנשא ואנטיפת. נכון, אני מודה, זה הרושם הראשוני שאני מתקבל. אבל מי שטורח להכיר אותי מעבר ל2-3 פגישות ראשוניות, יכול לראות שזה ממש לא ככה - שאני ביישן ורגיש. ומעטים טורחים. אני בייעוץ עכשיו אצל מטפלת שיודעת על נטיותיי. אתמול מישהו שנפגשתי איתו כמה פעמים אמר לי ש"במצבי" אני לא יכול להיות בקשר רומנטי (מצבי.. שלא טוב לי).

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים