קשר עם בחור דתי????

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/09/2006 | 01:57 | מאת: צל של גבר

שלום לך ד"ר רובינשטיין לאחרונה הכרתי בחור מקסים חמוד בחור דתי שמחוץ לארון ובאמת זה סוג אחר של גברים שהכרתי, יש בשמורי המסורת משהו חם ואמיתי יותר רצינות,כבוד הדדי וכו' אני מכיר עוד כמה זוגות חילוני ודתי שמחזיקים יפה ביחד. הבעיה שאני רוצה לדבר עליה היא שהגברים הדתיים יש להם איסור לקיים מין מלא כולל חדירה,כך זה אצל הבחור ואצל הזוגות האחרים שאני מכיר, אסור להם באיסור חמור משכב זכר. זה בהחלט קשה לקיים קשר ולדעת שלא יהיה סקס אמיתי ומלא, אני לא יודע איך מכריי חיים בזוגיות וזה לא מפריע להם? הם אומרים שאם יש אהבה אז החדירה זה דבר שולי בעיניי זה לא נכון זה להגביל את הסקס ואהבה ובכלל לחיות בזוגיות לא שלמה. למרות שהייתי בעבר עם דתיים שכן הסכימו לקיים סקס מלא. השאלה מה לדעתך צריך לעשות לוותר על הקשר למרות שהבחור מקסים וחבל לי לאבד אותו? לוותר על הסקס המלא ולהנות ממה שיש? למצוא דרכים אחרות להנות במיטה? מצד אחד זה בעיה לשכנע כי מדובר כאן במסורת ובדת. ומצד שני אני יכול להרגיש חוסר במשהו חשוב. איך אתה היית ממליץ לי להתגבר על המכשול הזה?

04/09/2006 | 11:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, הבעיה שאני מזהה אצלך לאורך כל הדרך היא שהרצון ליהנות מכל העולמות ולא לוותר על שום דבר משתק אותך לחלוטין ובסופו של דבר, דברים עומדים במצב של צורך להחליט "או-או". במקרה הזה, אתה דווקא רוצה חדירות עם בחור שאינו מוכן לכך. אני לא יכול להחליט במקומך. הקשר איתו בלאו הכי לא יהיה קשר נצחי כך שעוד תהיינה לך חדירות בחיים. אתה שואל אם ליהנות ממה שיש ואני שואל את עצמי אם אתה לא מתעקש, גם בנושא האחר שהעלית, ליהנות דווקא ממה שאין. הנוקשות הזו ראויה להתייחסות במסגרת טיפול פסיכולוגי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים