דו מיניות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/09/2006 | 02:26 | מאת: אלון

שלום, אני דו בן 26 יש לי חברה מזה כשנה שאני אוהב וטוב לי איתה. למרות שאני מאוד נמשך אליה אני מרגיש עדיין צורך להיות עם גברים. אין לי רצון להיות עם בנות אחרות ואני בטוח שאין לייחס את הרצון שלי להיות עם גברים בחוסר נאמנות אלא בצורך שלי לממש משיכה לגברים.. לקח לי הרבה זמן להבין שאני דו ולקבל את המשיכה שלי לגברים. הבעיה שאני לא מוצא פתרון מתקבל על הדעת כיצד לחיות בשלום עם הביסקסואליות שלי.. אני לא מצליח לראות כיצד אפשר להנות מהביסקסואליות .שאני בזוגיות עם גברים יש חלק שבי שרוצה להיות עם אישה שמדוכא ולהיפך. אני מאוד רוצה להיות נאמן לחברה שלי אבל אני לא רואה כיצד אני יכול לעשות זאת. האם דו מניות פירושה לקבל את העובדה שאני לא יוכל להיות נאמן לבת הזוג שלי כי תמיד יהיה בי רצון לממש יחסים עם גברים? אני מאוד לא רוצה להגיע למצב של בגידות כמו אצל גברים נשואים שמקיימים חיים כפולים. זה לא נראה לי מוסרי לפי אמות המידה שלי וזה לא מתאים לי. מצד שני קשה לי לראות מצב בו אני מספר לה על הרצון שלי להיפגש מידי פעם עם גברים ושהיא תקבל זאת ותחיה עם זה בשלום. אני מפחד שאם אני יגיד לה את זה אני יאבד אותה אפילו שהיא בחורה ליבלרלית.

03/09/2006 | 12:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלון, הדילמה שאתה מעלה מעסיקה ביסקסואלים רבים והחשש "לבגוד" בנשותיהם עם גברים מעסיק אותם הרבה יותר מאשר חששות של סטרייטים לבגוד בנשותיהם. אגב, רגישות זו לאישה הופכת אותם בסה"כ לבעלים הרבה יותר מסורים בממוצע. מניסיוני, ישנם גברים ביסקסואלים שסיפרו לנשותיהם על משיכתם לגברים וקיבלו לגטימציה לקיים יחסי מין מזדמנים עם גברים כל עוד יחסים אלה אינם הופכים למשהו משמעותי מבחינה רגשית שעלול לאיים על המערכת הזוגית. בד"כ במקרים אלה הנטייה המינית התגלתה לאחר הנישואין ולאחר ניסיון טוב מאוד בנישואין. אני הייתי מציע לך לזכור כל הזמן שגם גברים סטרייטים אינם מפסיקים להימשך לנשים אחרות. מה שהם עושים עם משיכה זו הוא בדיוק מה שביסקסואלים נשואים עושים עם משיכתם לגברים. אפשר להסתפק בפנטזיה, אפשר לממש חלקית (חיים כפולים), ואם מערכת הערכים שלך נוקשה מאוד, אז אפשר גם לא להיכנס למסגרת הנישואין מלכתחילה, אבל חבל... אני מצרף כאן קישור למאמר קצר בנושא: http://giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים