עשיתי טעות,שרציתי לעשות והרגשתי הקלה.....

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/09/2006 | 02:13 | מאת: צל של גבר

שלום ד"ר רובינשטיין רציתי לשתף אותך בחוויה שעברתי למרות שהתשובה כל כך ברורה עדיין רציתי שתביע את דעתך בעניין? יש לי ידידה כבר המון זמן ,מן ידידות כאלה שיש לגייז שהן בוכות להן שהחבר שלהן זורק אותן ומוצאות אוזן קשבת. הבחורה יודעת על נטייתי למרות שקצת שיקרתי לה ואמרתי שאני עדיין קצת מבולבל לא יודע איזה צד לבחור ואמרתי לה שאני מעוניין גם לנסות עם בחורה. אני כנראה ראיתי את הקשר שלי איתה שונה ממה שהיא ראתה,אני יותר רציתי לבדוק אופציה של בניית קשר והיא ראתה את הקשר בתור קשר ידידותי. היום שלחתי לה הודעה" למה שלא ננסה לפתח קשר מעבר לידידות" קודם כל אני יודע שזה הדבר הכי פחות רומנטי לשלוח הודעת טקסט ובעלת משקל כזה כבד. כמובן שהבחורה לא ענתה לי,(היא תמיד עונה לי מיד) אחר כך שלחתי לה הודעות למה את מתעלמת וכו'..... הרגשתי מן הקלה כזאת ברגע שהיא לא עונה שהיא נותנת לי את האישור ללכת עם גברים ושום דבר רציני לא יהיה בינינו, ובכלל עם נשים,בתכלס היא לא משכה אותי לא מינית ולא רגשית הייתי אולי לא הוגן וייתכן ואיבדתי ידידה ,למה לדעתך עשיתי זאת?????

02/09/2006 | 10:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, לפתע שמתי לב לכינוי שלך, "צל של גבר", ואני תוהה אם להיות הומוסקסואל נתפס בעיניך כצל של גבר ולא כגבר. כמו שכתבתי בכל תגובותיי הקודמות לפניותיך, אני ממליץ לך לפנות לטיפול אצל מטפל גיי/בי-פרנדלי. כעת לא זו בלבד שאתה פוגע בעצמך, אלא גם בקרובים לך (אותן ידידות נפש) בניסיון לגייס אותן למאבק שלך להפוך מצל של גבר לגבר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

02/09/2006 | 19:15 | מאת: צל של גבר

ד"ר רובינשטיין מאוד אהבתי את תגובתך ישירה ופוגעת נכון יתכן ואני גם פוגע באחרים במסע של החיפוש העצמי שלי. ונכון באמת כדי שאפנה למטפל גיי פרנדלי דרך אגב אותה בחורה חזרה אלי,אני עדיין לא יודע מה תשובתה אבל אני חושב שהנכון זה לבדוק לעומק מה אני באמת מחפש ואולי אצליח לברר זאת עם מטפל גיי פרנדלי אני עדיין לא שולל את האופציה של לחיות עם אישה ומידי פעם להיות עם גבר כי עדיין זאת ההרגשה שאני מרגיש בלב ולא כתוצאה מבריחה, אישה מצליחה לגרום לי ריגוש רומנטי שגבר לא יכול לגרום לי,האם בשפה המקצועית זה דו מיניות? אני כרגע מדבר עם גברים נשואים באותו מצב של הרצון בבית משפחה אישה אוהבת וגם מידי פעם להנות עם גבר ,אני כותב גם ספר אוטוביוגרפיה על החיים שלי שמדבר על הלבטים הקשים שאני צריך לעמוד בהם שנקרא "מועדון הגברים הנשואים" אשמח לשלוח לך אותו שאסיים ,כי מעבר לזה שאני כותב זה מן מחקר פנימי שלי שאני עושה כדי להבין:)

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים